S
S E M İ H
Ziyaretçi
senin için şöyle de yazayımKalın harflerle Gold yazı ile yazmak yasak değil mi ya?
@BaşkanOnline
MİLLETİN SEÇTİĞİNİ ANCAK MİLLET DEĞİŞTİRİR!
senin için şöyle de yazayımKalın harflerle Gold yazı ile yazmak yasak değil mi ya?
@BaşkanOnline
@GoncaKalın harflerle Gold yazı ile yazmak yasak değil mi ya?
@BaşkanOnline
ÖNCE SÖZLER TUTULSUN!senin için şöyle de yazayım
MİLLETİN SEÇTİĞİNİ ANCAK MİLLET DEĞİŞTİRİR!
Ben verdiğim sözleri tuttum benlik sıkıntı yok atama yapılacağı zaman kadire sorduk atama istememiş ben ne yapayımÖNCE SÖZLER TUTULSUN!
Kadir Bizim partide miBen verdiğim sözleri tuttum benlik sıkıntı yok atama yapılacağı zaman kadire sorduk atama istememiş ben ne yapayım
bu darbede önce sözler tutulsun diye yırtıyonuz ya kendiniziKadir Bizim partide mi
Sizin gibiler neden usulünce tartışmayı bilmiyor biri hoplatırım diyor biri yırtıyonuz diyor illa yani bizde mı kaba olalım bunu mu istiyorsunuz?bu darbede önce sözler tutulsun diye yırtıyonuz ya kendinizi
Başka türlü olmaz bunlarada işte terbiye müsade etmiyor kral boşver sal gitsinSizin gibiler neden usulünce tartışmayı bilmiyor biri hoplatırım diyor biri yırtıyonuz diyor illa yani bizde mı kaba olalım bunu mu istiyorsunuz?
yanlış hatırlamıyorsam altta kalan konulardan birinde de aynı kelime geçti ona da aynı tepkiyi verdin miSizin gibiler neden usulünce tartışmayı bilmiyor biri hoplatırım diyor biri yırtıyonuz diyor illa yani bizde mı kaba olalım bunu mu istiyorsunuz?
Ben kirvemden razıyım ya darbe başarılı olunca semihle bilgemi de alalımSeni ben seçtim şimdide istemiyorum
Cevap yazacaktım da ban yemişsin yazmaya gerek yokyanlış hatırlamıyorsam altta kalan konulardan birinde de aynı kelime geçti ona da aynı tepkiyi verdin mi