Sana kutsal gelen bin yıllık çınar fiske vuruşuyla yıkılır bir gün. 😎
Abuzeyt Aktif Üye 53. Dönem Oyun Başkanı Dün 23:20 da #1 Sana kutsal gelen bin yıllık çınar fiske vuruşuyla yıkılır bir gün.
ErenA 🫳 🐺 20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı Dün 23:21 da #2 Lütfen Konuya yazınız Günün Sözü Kendi yolunda yanlış gitmek, başkasının yolunda doğru gitmekten iyidir. forum.baskanonline.com
Lütfen Konuya yazınız Günün Sözü Kendi yolunda yanlış gitmek, başkasının yolunda doğru gitmekten iyidir. forum.baskanonline.com
Abuzeyt Aktif Üye 53. Dönem Oyun Başkanı Dün 23:23 da #3 ErenA' Alıntı: Lütfen Konuya yazınız Günün Sözü Kendi yolunda yanlış gitmek, başkasının yolunda doğru gitmekten iyidir. forum.baskanonline.com Genişletmek için tıkla ... La yanlış yere mi paylaştım yoksa
ErenA' Alıntı: Lütfen Konuya yazınız Günün Sözü Kendi yolunda yanlış gitmek, başkasının yolunda doğru gitmekten iyidir. forum.baskanonline.com Genişletmek için tıkla ... La yanlış yere mi paylaştım yoksa
34KRAL34. Üye Vatandaş Bugün 00:14 #4 Dünyanın gösterişli halleri yapmacık çıkarcı insanları çekmiyor dikkatimi bana bir parça yüreği güzel samimi insan lazım
Dünyanın gösterişli halleri yapmacık çıkarcı insanları çekmiyor dikkatimi bana bir parça yüreği güzel samimi insan lazım