Her elini sıkanla dost, her canını sıkanla düşman olma.
L LETO Ziyaretçi 17 Ağu 2024 #142 Şunu asla unutma; gülerken kaybettiklerini, ağlayarak kazanamazsın!
L LETO Ziyaretçi 17 Ağu 2024 #143 Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir.
L LETO Ziyaretçi 17 Ağu 2024 #145 Dürüst olmaktan korkma, kaybedeceğin en fazla yanlış insanlar olur.
A aslan91 Edirne Şehir Başkanı Vatandaş 18 Ağu 2024 #148 Yapılacak yığınla hata varken, biz hep aynı hatayı tekrar tekrar yaparız.
Metin Palas Fikirlere kurşun işlemez 😀 Yasaklı Üye Vatandaş 19 Ağu 2024 #149 Her tuğladan duvar olmuyor, Yaslanınca anlarsınız.
Electro Tecrübeli Üye Vatandaş 19 Ağu 2024 #150 "Rüzgar hangi yönden eserse essin, kendi yolunu bulmak cesaret ister."
Eren Duran EMİROĞLU 📝✏️SATIR MEDYA YÖNETİM KURULU BAŞKANI✏️🐺❤️ Vatandaş 19 Ağu 2024 #151 'Ben senin için hayatımı feda bile ederdim, ama senin amacın benim hayatımı yok etmekmiş"
B E S O 𝗛𝗨𝗥𝗥𝗜𝗬𝗘𝗧🌹/𝗕𝗔𝗦𝗞𝗔𝗡𝗜 Vatandaş 20 Ağu 2024 #154 dincoglu' Alıntı: Lahmacun yerine menemen ye çünkü lahmacuna soğan gitmez menemene gider ahey ahey disko disko Genişletmek için tıkla ...
dincoglu' Alıntı: Lahmacun yerine menemen ye çünkü lahmacuna soğan gitmez menemene gider ahey ahey disko disko Genişletmek için tıkla ...
Electro Tecrübeli Üye Vatandaş 20 Ağu 2024 #155 "Bilim, sürekli olarak kendini sorgulayan ve yenileyen tek gerçektir."
ErenA 💪 Vatandaş 20 Ağu 2024 #156 Savaş, ölünce değil düşmana benzeyince kaybedilir. Siz siz olun zalimle mücadele ederken ona benzemeyin.
Savaş, ölünce değil düşmana benzeyince kaybedilir. Siz siz olun zalimle mücadele ederken ona benzemeyin.
A A K G Ziyaretçi 20 Ağu 2024 #157 Süper Ligde değiliz moruk bizle paslaşamazsın teknolojin yetmez bize bizle savaşamazsın
E Emirhan' Ziyaretçi 20 Ağu 2024 #158 Darda kalan varsa kapımı çalsın, kapım açılmazsa gözüm açılmıştır Hayırlı cumalar
A aslan91 Edirne Şehir Başkanı Vatandaş 21 Ağu 2024 #160 Hayat merdivenlerini çıkarken, insanlara iyi davranalım. Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız.
Hayat merdivenlerini çıkarken, insanlara iyi davranalım. Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız.