Ne diye gülecekti komik işteGülerken bile CB CB diye gülüyor dkfkdknfn
Ne diye gülecekti komik işteGülerken bile CB CB diye gülüyor dkfkdknfn
Dur efefefefegeendnjsshsvNe diye gülecekti komik işte
Cook ozluyorum.sensiz hayallerim hep yarimmmmmmGülerken bile CB CB diye gülüyor dkfkdknfn
Baskanim vallahi bunlar benim sofralara alisskinBilgem hanım hoşgeldiniz. O ne güzel sofra öyle maşallah. Kemal sunalın filmindeki kızarmış tavuk pişen cama ekmek banması gibi ben de ekrana çatal değdirdimAfiyet olsun.
Sen yap biz yiyek.Adana kebabı yok ben gelmiyorum![]()
Kısır var mı? DomatezsizSen yap biz yiyek.![]()
Ortadan kaybolmaniz meşhur yine kayıplara karışırsınız etler ziyan olurSen yap biz yiyek.![]()
şşşş ablan benleOrtadan kaybolmaniz meşhur yine kayıplara karışırsınız etler ziyan olur![]()
Canim ole istiyo mecburmuyum surekli oyun oynamaya.Ortadan kaybolmaniz meşhur yine kayıplara karışırsınız etler ziyan olur![]()
Ne guzel iste en azindan yanar doner meyve tabagi degilim degismiyom tahminleriniz hep tutuyor.Aplam be hiç değişmemişsin
Kazanınca kacmiyorsunda kaybedince mı kaçıyorsunCanim ole istiyo mecburmuyum surekli oyun oynamaya.![]()
Yoo kazanincada kaciyom canım sıkılıyo benim hepinizden bazenKazanınca kacmiyorsunda kaybedince mı kaçıyorsun![]()
Yoo kazanincada kaciyom canım sıkılıyo benim hepinizden bazen![]()
Bende de var sürekli bir kaçma hissi, neden oluyor ki bu acaba
Hadi gidek
Bende tiskiniyorum bazenYoo kazanincada kaciyom canım sıkılıyo benim hepinizden bazen![]()