Haber Konumuz |Samet Ünal (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan MedyaOnline
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

E F E C A N

Ziyaretçi
Bu abi kardeş 2lisinin bu yaptıklarından abilerinin ( başka bir partinin konusuna atlamaktan) haberleri varmıdır acaba küçük olanın abisi alpaslanla bi tık büyük olanın abisi recebe burdan sesleniyorum birdaha soytarı gibi her konuya atlarlarsa ininize girerim ona göre sahip çıkın öğrencilerinize yönetimden ricam konuyu kilitlemeleri haydi iyi geceler

Alpha35

EFELER Parti Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu abi kardeş 2lisinin bu yaptıklarından abilerinin ( başka bir partinin konusuna atlamaktan) haberleri varmıdır acaba küçük olanın abisi alpaslanla bi tık büyük olanın abisi recebe burdan sesleniyorum birdaha soytarı gibi her konuya atlarlarsa ininize girerim ona göre sahip çıkın öğrencilerinize yönetimden ricam konuyu kilitlemeleri haydi iyi geceler
Bidaha benim adımı geçirirsen senin iflağını ******* çocuk. Başka birine benzetme beni yolunu değiştiririm adam ol. Burda 2-3 kişi mesajı görüyor diye artistlik yapma haddini bil

Rojhat G.

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Klavye herkeste var çocuk

H

Hasan Hüseyin Demir

Ziyaretçi
Bidaha benim adımı geçirirsen senin iflağını ******* çocuk. Başka birine benzetme beni yolunu değiştiririm adam ol. Burda 2-3 kişi mesajı görüyor diye artistlik yapma haddini bil
Kim kimin yolunu değiştiriyor hayırdır birader kaç kişinin yolunu değiştirdin de gelmişsin burda ahkam kesiyorsun

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Ben her zaman buralardayım “inime girmeni” dört gözle bekliyorum eğer yapabiliyorsan 😄 iyi geceler 🌙🌙

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ne de Güzel Söylemiş Şener ŞEN En Karakterli Sözler En Karaktersizlerin Dilinde Diye

Ekli dosyalar

• şener şen.jpg
    şener şen.jpg
    16.5 KB · Görüntüleme: 35
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...