Deli oldular iyicene jsjsjsjjssh@EmirhanB. Beni keser misin? Hshshs
Deli oldular iyicene jsjsjsjjssh@EmirhanB. Beni keser misin? Hshshs
Efe gelsede ogluş dese şunlara ksjskkeke@EmirhanB. Beni keser misin? Hshshs
Oyuncudan habersiz yapılan atamalar hakkında adlı konuyu arama motoruna yazar iseniz karşınıza çıkar başkanım. Ha eğer ben hemen bulmak istiyorum derseniz de Beso Başkanın zaten açtığı konuda bununla alakalı bir konu var.Wikide bu konu hakkında bir açıklama bulunmuyor.
Sayin baskan yonetimin yazdigi bildirileri okumadin mi ?Wikide bu konu hakkında bir açıklama bulunmuyor.
Aslan açıkladı zaten bildiriyi veriyoruz eline o okuyor pardon yapıştırıyor@Özmen0434 darbe bildirisinden sonra bu arkadaşı gören var mı ?
Bana bir mesaj kopyala yapıştır yapıp gitmiş gibi geliyor![]()
Ketçap mayonez de olsun mu@BaşkanOnline wikide yer almayan geçmişte açıklanmış bir karardan İçişleri Bakanı sorumlu tutulmaz. Sonuçta atamanın kuralları wikide yazıyor.
aslan kim ya bunda bu kadar potansiyel vardıda 2 senedir bizmi keşfedemedikAslan açıkladı zaten bildiriyi veriyoruz eline o okuyor pardon yapıştırıyor![]()
aslan kim ya bunda bu kadar potansiyel vardıda 2 senedir bizmi keşfedemedik![]()
@BaşkanOnline Yönetimi
Oyun kurallarına göre atama yapılmadan önce oyuncunun onayı alınmalıdır. Ancak gördüğümuz uzre oyuncuların rizasi olmadan yapılan atamalar sonucunda atanan kisiler istifa etmek zorunda kalmıştır. Bu durum açıkça kurallara aykırıdır.
Kuralların uygulanmasını istiyoruz ve bu kuralları ihlal edenler hakkında gerekli cezai işlemlerin yapılmasını talep ediyoruz.
OYUNCUDAN HABERSİZ YAPILAN ATAMALAR HK.
Değerli BaşkanOnline oyuncuları, Bilindiği gibi atama işlemleri kolaylaştırılmış olup oyun içerisinde taşınmıştır. Atama yetkisi olan makamların oyuncuyu atamadan önce oyuncunun rızası olduğuna emin olmalı, bunu oyun içerisinden mesaj ile onaylamalıdır. Oyuncudan habersiz yapılan atamalarda...forum.baskanonline.com
okusa bunu konusmuyorduk hasan abiSayin baskan yonetimin yazdigi bildirileri okumadin mi ?
SözBende onu dedim ona cengiz abisi benim sözüm onun sözü dedi Cengizin sözü neki aslanın olsun
Doğru verki beğenelim yanlış atama yapıyorsunuz bide üstümüze atıyorsunuzMakam mı beğenmiyorsunuz kardeşim
Tutulur. Bununla alakalı örnek kural da sunarım ama yasaklı kelime (ittifak) var . Az oku sen bilirsin konuyu beso copy yapmış linki@BaşkanOnline wikide yer almayan geçmişte açıklanmış bir karardan İçişleri Bakanı sorumlu tutulmaz. Sonuçta atamanın kuralları wikide yazıyor.