Hak Hukuk Adalet (1 Kişi İçeride)

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Değerli Başkan Online Oyuncuları;

Adalet er yada geç tecelli edecektir. Seçim öncesi sus pus olanlar, sonra kaybedilen bir seçim ve sonunda iftira ve karalama kampanyası. Sayın yöneticilerimiz seçim için tekrar kararı aldılar. Ben şahsım bunu olgunlukla karşılıyorum ama bırakın bu dilsiz şeytan naralarını. Adalet size de lazım olacak. Herkes için ADALET parolasıyla çıktığım bu yolda kazanan olacağım.
ANKA İttifakı partilerini ve tüm vatandaşları şahsımı ve sizlere karşı yürütülen organize karalama kampanyasına karşı dur demeye bekliyorum. Tüm vatandaşlarıma duyuruyorum. Ben savcı olduğumda yargı ile ilgili iş ve işlemlerimde parti rozetimi çıkaracağım ama karalama kampanyası yapanlar yarında aynı şekilde devam edecekler. Oyunuzu Adalet için kendime @muratcan4444 e vermenizi bekliyorum. Saygılarımla ;
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Seçim öncesi sus pus olanlar, sonra kaybedilen bir seçim ve sonunda iftira ve karalama kampanyası.
Bunu en iyi sizler yaparsınız, gördük izledik neler olduğunu. Sizden Kimse bize, biz adaletin tarafiyiz demesin. Rezilliğinizi herkes burada gördü, ama çıkarlarınız için kendi yaptığınız şantaj, iş çevirme, diskalifiye oyunlarıni yuttunuz.

Bugün bunları yapan yarın tekrar edecektir. Daha kimlerin konuşma SS'leri var elinizde , daha kimleri oyun dışı etmeyi planlıyorsunuz, hangi seçimde yapmayı düşünüyorsunuz bu oyunları.

Biz seçimi kaybetsekte dik duruşumuz dan hiç bir zaman ödün vermeyeceğiz, kimsenin kapısında yerleri süpürmeyecegiz. Netiz, biriz. Tekiz.

M U R A T

Vatandaş
Bunu en iyi sizler yaparsınız, gördük izledik neler olduğunu. Sizden Kimse bize, biz adaletin tarafiyiz demesin. Rezilliğinizi herkes burada gördü, ama çıkarlarınız için kendi yaptığınız şantaj, iş çevirme, diskalifiye oyunlarıni yuttunuz.

Bugün bunları yapan yarın tekrar edecektir. Daha kimlerin konuşma SS'leri var elinizde , daha kimleri oyun dışı etmeyi planlıyorsunuz, hangi seçimde yapmayı düşünüyorsunuz bu oyunları.

Biz seçimi kaybetsekte dik duruşumuz dan hiç bir zaman ödün vermeyeceğiz, kimsenin kapısında yerleri süpürmeyecegiz. Netiz, biriz. Tekiz.
Oyun savcısı olduğumda sana ve size de Adalet lazım olacak ve ben o gün size yardımcı olacağım. O gün benim kimsenim kapısında süpürgeci olmadığımı göreceksin özür dileyeceksin ama boş ben size Adalet dersi vereceğim. İyi oyunlar.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Oyun savcısı olduğumda sana ve size de Adalet lazım olacak ve ben o gün size yardımcı olacağım. O gün benim kimsenim kapısında süpürgeci olmadığımı göreceksin özür dileyeceksin ama boş ben size Adalet dersi vereceğim. İyi oyunlar.
Bana tehditvari konuşarak ne kadar adaletli biri olduğunu gösterdin zaten. Sorun yok ben hep burdayım hodri meydan elinden geleni ardına koyma.

M U R A T

Vatandaş
Bana tehditvari konuşarak ne kadar adaletli biri olduğunu gösterdin zaten. Sorun yok ben hep burdayım hodri meydan elinden geleni ardına koyma.
Ben verdiğim cevapta tehdit göremedim. Bir Allahın kuluda bu mesajda samimi bir şekilde tehdit var diyemez. Sanada adalet lazım olacak ve ben sana yardım edeceğim dedim.

M U R A T

Vatandaş
Ben verdiğim cevapta tehdit göremedim. Bir Allahın kuluda bu mesajda samimi bir şekilde tehdit var diyemez. Sanada adalet lazım olacak ve ben sana yardım edeceğim dedim.
Siz bana bazılarının kapısını süpürüyorsunuz dediniz ben yine sizi kırmadan cevap verdim. Gerçekten anlam veremedim neyse. Ben beyefendi duruşumdan taviz vermem.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ben adaleti en iyi bilenlerdenim sen rahat ol, adaleti kendinize saklayın bize bana gerek yok. Sen daha gücü eline almadan şunu yaparım bunu yaparım demeye başladın bile, çünkü sizin oyun anlayışınız bu.

M U R A T

Vatandaş
Hocam adaleti, adaletli kişiler sağlar, mensupu olduğun Parti'nin yaptıklarını gördükten sonra bana adaletten bahsetme lütfen. İyi oyunlar
Benim adaletimi sizde göreceksiniz sizde pişman olacaksınız adam harbi dediğini yaptı diyeceksiniz. Şimdiden özür diliyorum sizden👋🏻👋🏻 Allaha emanet olun. İyi oyunlar

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bana güvenenler arkamda siz merak etmeyin başkanım. Kimsenin pişman olduğu yok. İyi oyunlar
Zaten sıkıntı da orda, aman hocam bir uyarı geceyimde , konuşmalarınızı falan dikkat edin partide SS alınmıştır. Yarın birgün ayrı düşerseniz afiş olursunuz heryerde soylim. Neyse başarılar size.

M U R A T

Vatandaş
Zaten sıkıntı da orda, aman hocam bir uyarı geceyimde , konuşmalarınızı falan dikkat edin partide SS alınmıştır. Yarın birgün ayrı düşerseniz afiş olursunuz heryerde soylim. Neyse başarılar size.
Ayrılıklar herzaman olabilir. Ama insan dik ve doğru durdukça ss alsan ne olacak başkanım. Ben yanlış birşey yapmaz isem benim konuşmalarımı kim afişe edecek.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ayrılıklar herzaman olabilir. Ama insan dik ve doğru durdukça ss alsan ne olacak başkanım. Ben yanlış birşey yapmaz isem benim konuşmalarımı kim afişe edecek.
Hocam neyse, bugün herşeyi gördük tanık olduk. Ben partinizden ilgili kişileri çok iyi tanır ve muhabbet ederdim. Ama bu tip olayları beklemezdim. Dahada konusulcak birşey yok. Hayırlı geceler