H
H Ü S E Y İ N
Ziyaretçi
Desteğimiz seninle başkanım arkandayız kazanan yine sen olacaksın
Sağol başkanımDesteğimiz seninle başkanım arkandayız kazanan yine sen olacaksın
Selametle hocam. 🫡Hocam neyse, bugün herşeyi gördük tanık olduk. Ben partinizden ilgili kişileri çok iyi tanır ve muhabbet ederdim. Ama bu tip olayları beklemezdim. Dahada konusulcak birşey yok. Hayırlı geceler
Teşekkür ederim başkanımDesteğimiz sizinle
aynen kadir bence deBunu en iyi sizler yaparsınız, gördük izledik neler olduğunu. Sizden Kimse bize, biz adaletin tarafiyiz demesin. Rezilliğinizi herkes burada gördü, ama çıkarlarınız için kendi yaptığınız şantaj, iş çevirme, diskalifiye oyunlarıni yuttunuz.
Bugün bunları yapan yarın tekrar edecektir. Daha kimlerin konuşma SS'leri var elinizde , daha kimleri oyun dışı etmeyi planlıyorsunuz, hangi seçimde yapmayı düşünüyorsunuz bu oyunları.
Biz seçimi kaybetsekte dik duruşumuz dan hiç bir zaman ödün vermeyeceğiz, kimsenin kapısında yerleri süpürmeyecegiz. Netiz, biriz. Tekiz.
Çok haklısınız başkanım. Geçmişte olan olayların Ekran Görüntülerini Alıp Sakla Samanı Gelir Zamanı Misali Saklıyorlar Fakat Oyun Yönetimimizin Bu Durumlarda İşlem Uygulamaması Gerekli Çünkü İlgili Ekran Görüntüsünü Yayan Kişi, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nu Çiğnemiş olur. Özel mesajların deşifre edilip insanların böyle ceza alması hiç hoş bir şey değil. İyi günler.Bunu en iyi sizler yaparsınız, gördük izledik neler olduğunu. Sizden Kimse bize, biz adaletin tarafiyiz demesin. Rezilliğinizi herkes burada gördü, ama çıkarlarınız için kendi yaptığınız şantaj, iş çevirme, diskalifiye oyunlarıni yuttunuz.
Bugün bunları yapan yarın tekrar edecektir. Daha kimlerin konuşma SS'leri var elinizde , daha kimleri oyun dışı etmeyi planlıyorsunuz, hangi seçimde yapmayı düşünüyorsunuz bu oyunları.
Biz seçimi kaybetsekte dik duruşumuz dan hiç bir zaman ödün vermeyeceğiz, kimsenin kapısında yerleri süpürmeyecegiz. Netiz, biriz. Tekiz.