Ben anlamadım yani ben dedemle kardeş mi oluyorum?!??!?!Adam Galatasaray forması ile fotosu var
Fenerde napsin en büyük Göztepe
JshdjshdjdhdhdBen anlamadım yani ben dedemle kardeş mi oluyorum?!??!?!
Gereksiz.Düşüncenizi merak ediyorum.
Burda görüş belirtmenizi rica ederim.
Lig olmuş Brezilya dizilerinden daha karışık sen diyorsun daha forma falan.Adam Galatasaray forması ile fotosu var
Fenerde napsin en büyük Göztepe
Giderse derbide Ali samiyende neler olurLig olmuş Brezilya dizilerinden daha karışık sen diyorsun daha forma falan.
Alınabilir neden alınmasın ancak bonservise o kadar vermek çok gereksize kaçar.Düşüncenizi merak ediyorum.
Burda görüş belirtmenizi rica ederim.
Tekme görüyorum tokat görüyorum. Taze Mert Hakan 619 görüyorum.Giderse derbide Ali samiyende neler olur
Aynen Osimhenin geleceği hakkında artık kafam çok karıştı Onun yerine Milli Gurur Hakanı tercih etmeli miyiz onda da kafam karışık.Alınabilir neden alınmasın ancak bonservise o kadar vermek çok gereksize kaçar.
Giderse derbide Ali samiyende neler olur
Tekme görüyorum tokat görüyorum. Taze Mert Hakan 619 görüyorum.
Kral seni galatasaray yönetimi yapsak nasıl bir yol izlersin?Gereksiz.
Osimhen aslında yaklaşık 2 aydır düşünme aşaması yaşadığı için bu hale döndü Galatasaray cephesinde sonraları ise de Napoli Başkanının yokuşa sürmeleri ile devam eden durum derken bu noktaya geldi. Galatasaray cephesi o kadar istiyor ki Kaleci ve alınması gereken bölgeler Transferini bile geciktirecek duruma getirildi.Aynen Osimhenin geleceği hakkında artık kafam çok karıştı Onun yerine Milli Gurur Hakanı tercih etmeli miyiz onda da kafam karışık.
İcardi den beklentimiz ayrıca yüksek NOLCAK BU TAKIMIN HALİİ
Ederson iyi bi tercih. Musleradan sonra kaleyi tek başına Güvene veremeyiz diğer yedekleri daha görmedik oda cabasıOsimhen aslında yaklaşık 2 aydır düşünme aşaması yaşadığı için bu hale döndü Galatasaray cephesinde sonraları ise de Napoli Başkanının yokuşa sürmeleri ile devam eden durum derken bu noktaya geldi. Galatasaray cephesi o kadar istiyor ki Kaleci ve alınması gereken bölgeler Transferini bile geciktirecek duruma getirildi.
Bakalım ilerleyen süreçlerde ne olacak? Fenerbahçe cephesinde ise Hakan Çalhanoğlu Konuşuluyor ediliyor. Her 2 takımdan biri alırsa görmek istediğim futbolculardan biri olur. Ben hakanı Hamburgtan Leverkusenden beri takip ederim. Ancak ortada bi 30 35 milyon Konuşuluyor ediliyor. İşte burada çok abartı ve gereksiz bulduğum bir taraf.Ederson iyi bi tercih. Musleradan sonra kaleyi tek başına Güvene veremeyiz diğer yedekleri daha görmedik oda cabası
Okaannnn hocam varBakalım ilerleyen süreçlerde ne olacak? Fenerbahçe cephesinde ise Hakan Çalhanoğlu Konuşuluyor ediliyor. Her 2 takımdan biri alırsa görmek istediğim futbolculardan biri olur. Ben hakanı Hamburgtan Leverkusenden beri takip ederim. Ancak ortada bi 30 35 milyon Konuşuluyor ediliyor. İşte burada çok abartı ve gereksiz bulduğum bir taraf.
Okan buruk Avrupa Maçlarını çok iyi okuyup kurt hoca olması gerekiyor. Yoksa Ligte götürüyorsun öyle yada böyle ancak Avrupa da ağır sekteye uğrar.Okaannnn hocam var
Ligi aliyoz en azındanOkan buruk Avrupa Maçlarını çok iyi okuyup kurt hoca olması gerekiyor. Yoksa Ligte götürüyorsun öyle yada böyle ancak Avrupa da ağır sekteye uğrar.