K
KadirBey.
Ziyaretçi
Tavsiyeniz varmı?Cümlelerim gereksiz değil anlayamıyorsanız ona buna ithamda bulunmak yerine kitap okumanızı tavsiye ederim![]()
Tavsiyeniz varmı?Cümlelerim gereksiz değil anlayamıyorsanız ona buna ithamda bulunmak yerine kitap okumanızı tavsiye ederim![]()
ablamiz sinirli çıktı sana üstte de dedim heyacan sinir kalbe iyi gelmez sakinNe biçim bir itham bu haddinizi bilin. Burda bir oyuncuyum mesleğim hakkında verdiğim ders hakkında yorum yapmak haddiniz değil.
İşine geldiği gibi parti başkanı gibi aynıMesleğiniz yada verdiğiniz ders hakkında yorum yapmamış.
Demiş ki; öğrenci kardeşlerimize ders anlatırken bile vergi kasar. ANLADIN MI
Tabi tabi. Bunların abisi sadece kendine faydalı olan yerleri gösteriyor bunlara, bu garipler de ona inanıyorİşine geldiği gibi parti başkanı gibi aynı
Uykum var ama bu gece dayanamam uyurum
Var. Robin HoodTavsiyeniz varmı?
Ne oldu yani büyük yazınca havalı mı oluyorsunuzMesleğiniz yada verdiğiniz ders hakkında yorum yapmamış.
Demiş ki; öğrenci kardeşlerimize ders anlatırken bile vergi kasar. ANLADIN MI
TeşekkürVar. Robin Hood
Evet , oldu muNe oldu yani büyük yazınca havalı mı oluyorsunuz![]()
Aaaaaaa boşsunuz falan hiç yakışıyor mu değerli ordinaryus büyük başkan vergi birincisi zirve heveslisi gecelerin yargıcı , zindan gecelerin uykusuz meclis başganıGerçekten boşsunuz sırf rakibiz diye saçma sapan konularla gelip burda kimseyi suçlayamazsınız. Haddinizi aşmayın kimsenin mesleğine yaptığı işe nasıl ders anlattığına laf edemezsiniz. Siz bu kadarsınız işte sırf muhalefet olmak için konuşan haddini yerini bilmeyen insanlarsınız. Umarım peşinizden gelenlerde önde yürüyenlerin kimler olduğunu bi düşünüp idrak ederler.
Bu mesajınızla bakıyorum da olmuş vallahi kalıp gibi oturmuşAaaaaaa boşsunuz falan hiç yakışıyor mu değerli ordinaryus büyük başkan vergi birincisi zirve heveslisi gecelerin yargıcı , zindan gecelerin uykusuz meclis başganı
Biz birşey demiyoruz ya, hakettiniz 1.liği.Bu mesajınızla bakıyorum da olmuş vallahi kalıp gibi oturmuş![]()