İyiyim sen nasılsın yiğitNasılsın ErenA reis
İyiyim sen nasılsın yiğitNasılsın ErenA reis
Bende iyim nasil gidioİyiyim sen nasılsın yiğit
Bir şeye muhalefet olmadan duramıyorsun demi Bi kerede yönetimi desteklesen şaşarımOyunda da Forumda da ——— İTTİFAĞI olarak yazıyorsunuz birazcıkrahatsız ediyor.
özellikle oyunda ki ittifak bölümünü——— İTTİFAKI olarak düzeltebilir miyiz. @BaşkanOnline
Ama gerçekten çok rahatsız edici değil miBir şeye muhalefet olmadan duramıyorsun demi Bi kerede yönetimi desteklesen şaşarım
Bi Eren'in çalıştığını görmedi bu gözler hep muhalefet hep muhalefetMillet vergi kasıyor ErenA K harfine ırkçılık yapıyor
Haklısın, doğru kullanım önemli.Oyunda da Forumda da ——— İTTİFAĞI olarak yazıyorsunuz birazcıkrahatsız ediyor.
özellikle oyunda ki ittifak bölümünü——— İTTİFAKI olarak düzeltebilir miyiz. @BaşkanOnline
Çok doğru yönetim A dese, B yönetim değiştirip B dese, A diyecek bir adamBi Eren'in çalıştığını görmedi bu gözler hep muhalefet hep muhalefet
Gördüğün gibi arkadaşlarla uğraşıyoruz senin nasıl gidiyor yeni partinBende iyim nasil gidio
Ayda yılda bir işte o da bi işe yarasaUtanır mısın sanmam
Ekli dosyayı görüntüle 21174
İi Yeni deil 2 ay oldu olacakGördüğün gibi arkadaşlarla uğraşıyoruz senin nasıl gidiyor yeni partin
Budun kurulmuş emirhan çağırmadı mı seniİi Yeni deil 2 ay oldu olacak![]()
Bana özel yazmadida başkalarından iletioBudun kurulmuş emirhan çağırmadı mı seni
Anlamadım abiUtanır mısın sanmam
Ekli dosyayı görüntüle 21174