Şimdi gene de öyle demesek.. Alması lazım maçı Fenerin nolursa olsun
Ümit bizde bitmez inanmak başarmanın yarısıdırHala ümidi olan bir Fenerli daha 🥹
Lazım mı zorunda artık yoksa ortalık 56 olur. Olmazsa artık taraftarın zihniyetine diye başlar ağız yüz dalınır.Şimdi gene de öyle demesek.. Alması lazım maçı Fenerin nolursa olsun
Yıl;2011O hayallerden uyanalı çok oldu kayak merkezinde yıllardır uyandırıyoruzda geri uyuyorsunuz
Ben bu sene de son maçta ümit bağalyıp Kadıköy'e gidip, ötüm ötüm geri gelmek istemiyorum kardeşim, bitecekse bu çile bugün bitsin..Ümit bizde bitmez inanmak başarmanın yarısıdır(aksam yenilirsek forum'a girisi yasaklıyorum kendime)
14 sene öncesinde ufacıktın burdaki çoğu çocukta vitamindi mazilere devammm teneke kupacılarYıl;2011
Yer / Mekan ; Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Bizde güzel kayak yapmıştık orada..
Bu seni hiç ilgilendirmez Magarsus Efe..14 sene öncesinde ufacıktın burdaki çoğu çocukta vitamindi mazilere devammm teneke kupacılar
Herşeyin farkında olan fenerbahçeli Murat Ünlü karizması![]()
gayette ilgilendirir çünkü tek eğlence fenerbahceBu seni hiç ilgilendirmez Magarsus Efe..
her sene bjkye ve diğer takımlara bizden puan alması için yalvaran sürekli yenilmemizi bekleyen 1 kerede rakibimiz bizim puan kaybetmemizi neden beklemiyor diye düşünmeye başlarlarsa o zaman belki başarı gelir
saat 7 de gene ekran basına gecicez be abiBen bu sene de son maçta ümit bağalyıp Kadıköy'e gidip, ötüm ötüm geri gelmek istemiyorum kardeşim, bitecekse bu çile bugün bitsin..![]()
Tövbeler olsun kanka boşa zaman kaybı artık benim için.saat 7 de gene ekran basına gecicez be abi
He valla 3. Ligte de olsak o kadar takıma sinirli de olsak maç saatinden 1 saat önce ekran başında oluruz öyle bir paradoks işte.saat 7 de gene ekran basına gecicez be abi
Şeytan dürtüyor bi şekil izliyon maçıTövbeler olsun kanka boşa zaman kaybı artık benim için.
%100. Yapacak bir şey yok gene sevdalısıyızHe valla 3. Ligte de olsak o kadar takıma sinirli de olsak maç saatinden 1 saat önce ekran başında oluruz öyle bir paradoks işte.