Adam feneri şampiyon yapacak daha sen hala yetersiz diyorsunHatali mv atamalari
Yav fenere bu saatten sonra kimse yapamazAdam feneri şampiyon yapacak daha sen hala yetersiz diyorsun
Son vekil listesi paylaşma saati 12.00 iken yeniden doğuş partisi bu sürenin üzerinden yarım saat geçtikten sonra listeyi paylaştı kural gereği listenin kabul edilmemesi lazımEkli dosyayı görüntüle 22246
Kral baya seri davranmissiniz yemegi daha yavaş yeseydiniz keşkePazar kahvaltımız yeni bittiği için anca paylaşabildik
Partimizin tüzüğü kahvaltı yapmadan sağlıklı olamayız mantığı olduğu için bu şekilde bir reaksiyon verdik![]()
Anca bitti napalım bir pazar günü var uyumayalım mıKral baya seri davranmissiniz yemegi daha yavaş yeseydiniz keşke![]()
Seni kınıyorumPazar kahvaltımız yeni bittiği için anca paylaşabildik
Partimizin tüzüğü kahvaltı yapmadan sağlıklı olamayız mantığı olduğu için bu şekilde bir reaksiyon verdik![]()
Niye ekür naptım benSeni kınıyorum
Sinava son saniye yetismeye calisan öğrenciler gibiNiye ekür naptım ben
Hocammmmmmmm 2 puanngngngngnngng hocammmmmSinava son saniye yetismeye calisan öğrenciler gibibenide alin iceri
Çözüm basit vekil listen önceden hazır olacak sonuçta vekil sayısı gece belli oluyor ona göre listeni yazarsın eğer sabah müsait olamıyorsan gece atarsın yada partide o kadar yönetici var onlardan biri atarHer seçim süre bittikten sonra milletvekili listesi paylaşıldı tartışması yaşanıyor buna bir çözüm bulmamız gerekiyor
Adam kahvaltı yaptım diyor ne yapacan adamı yarım saat erken mi kahvaltıya kaldıracaksın @M-DHer seçim süre bittikten sonra milletvekili listesi paylaşıldı tartışması yaşanıyor buna bir çözüm bulmamız gerekiyor
Kral adamlar haklı ama saat veriliyor millet keyfine göre geç paylaşıyorHer seçim süre bittikten sonra milletvekili listesi paylaşıldı tartışması yaşanıyor buna bir çözüm bulmamız gerekiyor
Yok kardeşim daha sonra paylaşırızAdam kahvaltı yaptım diyor ne yapacan adamı yarım saat erken mi kahvaltıya kaldıracaksın @M-D