Dövecem seniAyaz komutanim bi operasyon cekelim Kadir A. adli şahısa
Dövecem seniAyaz komutanim bi operasyon cekelim Kadir A. adli şahısa
Sen kavga edeceğine wp bak tıtırııtıtıt illa kavga kavga başka birşey bilmiyor musunuz yav tamam ediyorsunuz eyvallah Niue hep benim açtığım konularda ediyorsunxuDövecem seni
Hevesim kaçtı etmiyorumSen kavga edeceğine wp bak tıtırııtıtıt illa kavga kavga başka birşey bilmiyor musunuz yav tamam ediyorsunuz eyvallah Niue hep benim açtığım konularda ediyorsunxu
Heeeee böyle canını yediğimHevesim kaçtı etmiyorum
Sağol abimAyaz kardeşim , Hava K.K ye layık olduğunu bize gösterdin. Partimizi şan ve şerefle herkese tanıtıyorsun. Başarılar diliyorum![]()
Bosa yer kaplıyor koltuktaAyaz kardeşim , Hava K.K ye layık olduğunu bize gösterdin. Partimizi şan ve şerefle herkese tanıtıyorsun. Başarılar diliyorum![]()
Senşn benden çekeceğin var haberin olsunBosa yer kaplıyor koltukta
Arkamda hkk varDövecem seni
Hava kuvvetleri komutani yazmissin biyona sarı hilal koymayı unutmuşsun çabuk koySenşn benden çekeceğin var haberin olsun
Yav ben tarafsızım beni karıştırmaaawaArkamda hkk var![]()
Nereye yazayımHava kuvvetleri komutani yazmissin biyona sarı hilal koymayı unutmuşsun çabuk koy![]()
İsminin altındaki yere 57.dönem hkk yazmissinya yanına şunu koyNereye yazayım
Düzgünce tebrik et öyleİsminin altındaki yere 57.dönem hkk yazmissinya yanına şunu koyshp yaz
![]()
Kendi partini yazmıyorsan ne diyim sana ayazDüzgünce tebrik et öyle
Sarı Hilal Kuvvet Komutanım tebrik ederimDüzgünce tebrik et öyle
Reis yazacağım dur bi 15 kişiye aynı anda yazıyorumKendi partini yazmıyorsan ne diyim sana ayaz
Sana Gül yok güzel tebrik etmedikçe abşSarı Hilal Kuvvet Komutanım tebrik ederim![]()
Hiç sığmıyor deme şimdiden söylüyorum tüm harfleri büyük yazmazsan sığarReis yazacağım dur bi 15 kişiye aynı anda yazıyorum
Öyle yapacağımHiç sığmıyor deme şimdiden söylüyorum tüm harfleri büyük yazmazsan sığar