Sen istediğin hukuki süreci başlat Ayhan Fatih abini ara o gelsin ben razıyım herşeyeGerçek adımı kullandığın için bunun hukuki sürecinin farkında olman gerektiğini ve sonuçlarının ne olacağının farkındasındır umarım ?
Fettah bak sen dalgana. beni ne kadar tanıyorsun. fatih abin dediğin adamla neredeyse yaşıtımSen istediğin hukuki süreci başlat Ayhan Fatih abini ara o gelsin ben razıyım herşeye
Yaşıt olduğun adamları yeme ozaman seni tanıyorum 1-2 oy dilenip isim sahibi oldun sonra o uğraştırdın insanları sattın sizin çarkınızı ben bozucam size sözFettah bak sen dalgana. beni ne kadar tanıyorsun. fatih abin dediğin adamla neredeyse yaşıtım
Anlayamadım hangi konulardan ve kimin açtığı konudan bahsediyorsunuz@Gonca @BaşkanOnline lütfen günde kaç paylaşım yapabiliyoruz adam ard arda 4 paylaşım yapıyor silermisiniz forumda bunlarımı izleyeceğiz?
Abicim sen önce onur abini ara o dahil olsun senin geçmişin yetmez anlamaya@AG34 kral sen ne yaptın bunlarada bunlarin bu kadar yarası var, sana diyorum ezme milleti bu kadar
@AfatsuM ?Anlayamadım hangi konulardan ve kimin açtığı konudan bahsediyorsunuz
Beni kendinle karıştırdın galibaYaşıt olduğun adamları yeme ozaman seni tanıyorum 1-2 oy dilenip isim sahibi oldun sonra o uğraştırdın insanları sattın sizin çarkınızı ben bozucam size söz
Dün lanet ettiğin insanlara bugün kralım diyorsun@AG34 kral sen ne yaptın bunlarada bunlarin bu kadar yarası var, sana diyorum ezme milleti bu kadar
Bir oyuncu eski konuları hortlatmış sorun yok
Olum hiç olucaksın merak etme nekadar konuşsandaBeni kendinle karıştırdın galiba
Abisinin gülü sen rahat ol bende yeterim size no problemaAbicim sen önce onur abini ara o dahil olsun senin geçmişin yetmez anlamaya
Hortlatmasın ama forumu işgal ediyor spammmmmBir oyuncu eski konuları hortlatmış sorun yok
Aynen yetiyorsun görüyoruzAbisinin gülü sen rahat ol bende yeterim size no problema