Sen istediğin hukuki süreci başlat Ayhan Fatih abini ara o gelsin ben razıyım herşeyeGerçek adımı kullandığın için bunun hukuki sürecinin farkında olman gerektiğini ve sonuçlarının ne olacağının farkındasındır umarım ?
Fettah bak sen dalgana. beni ne kadar tanıyorsun. fatih abin dediğin adamla neredeyse yaşıtımSen istediğin hukuki süreci başlat Ayhan Fatih abini ara o gelsin ben razıyım herşeye
Yaşıt olduğun adamları yeme ozaman seni tanıyorum 1-2 oy dilenip isim sahibi oldun sonra o uğraştırdın insanları sattın sizin çarkınızı ben bozucam size sözFettah bak sen dalgana. beni ne kadar tanıyorsun. fatih abin dediğin adamla neredeyse yaşıtım![]()
Anlayamadım hangi konulardan ve kimin açtığı konudan bahsediyorsunuz@Gonca @BaşkanOnline lütfen günde kaç paylaşım yapabiliyoruz adam ard arda 4 paylaşım yapıyor silermisiniz forumda bunlarımı izleyeceğiz?
Abicim sen önce onur abini ara o dahil olsun senin geçmişin yetmez anlamaya
@AfatsuM ?Anlayamadım hangi konulardan ve kimin açtığı konudan bahsediyorsunuz
Beni kendinle karıştırdın galibaYaşıt olduğun adamları yeme ozaman seni tanıyorum 1-2 oy dilenip isim sahibi oldun sonra o uğraştırdın insanları sattın sizin çarkınızı ben bozucam size söz![]()
Dün lanet ettiğin insanlara bugün kralım diyorsun
Bir oyuncu eski konuları hortlatmış sorun yok
Olum hiç olucaksın merak etme nekadar konuşsandaBeni kendinle karıştırdın galiba![]()
Abisinin gülü sen rahat ol bende yeterim size no problemaAbicim sen önce onur abini ara o dahil olsun senin geçmişin yetmez anlamaya
Hortlatmasın ama forumu işgal ediyor spammmmmBir oyuncu eski konuları hortlatmış sorun yok![]()
Aynen yetiyorsun görüyoruzAbisinin gülü sen rahat ol bende yeterim size no problema![]()