Hem Suçlu Hem Güçlü Olmak... (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

murat_trkmn

Ziyaretçi
Partide sürekli kimse aktif olmak zorunda değil. Ben sürekli aktif olamadığım için kendi isteğimle yardımcılıktan istifa etmiş biriyim ki siz de sorumluluk almayıp yapmayabilirdiniz kimse sizi bunun için zorlamadı silah da dayamadı. Ki bunlar bile bahane üreterek satmanızı gerektirecek sebepler değil. O yüzden suçlu psikolojisi yaratmaya çalışıp mağduru oynamanıza gerek yok 👌
Kimsede mağdur değil işleri olursa der bizde ona göre hareket ederiz kimse enayi değil burda herkes bişey için ugraşıyor ozaman olmaz anladın başkanım 🥱

B

busr

Ziyaretçi
Busra sana hicbisi demedim.bu konuyu hic bisekilde size dair acmadim. Ayrica haber gonderdim ama olmaz dendi.neden bu kadsr heyheylendinizki. Tesekkur ederim her sey icin . Biz sirtinizdan bicakladik yalan soyledik ve parti kurduk tamam karsit olursun durusun noluyoda hemen atladiniz.fake dersin gecersin
Bişey dememen ihanet ettiğin gerçeğini değiştirmiyor. Bu konuyu keyfim için açtığımı varsay. Sana bu konular hakkında tartışmak için yazdığımda bile engelledin beni. Belli ki tartışacak bişeyin olmadığını sende biliyorsun.

İHSANKAYA

Birlik Ve Adalet Partisi
Vatandaş
Valla baskanim benim agzimdan partinize dair hic bisi cikmadi fake bir profil her nedense bunu yapti inanin cok uzuldum birden aklima ne geldi biliyormusunuz biz oralarda delirmis gibi milleti organize etmeye calsip gece yarisi egitim verirken sizlerin ortada olmayisi cok manidar.tesekkur ederim napalim biz sirtimizda 6li bixak seti ile geziyoruz. Birazda baskalari gezsin nolucak.
Parti içerisinde tarafıma verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığıma inanıyorum. Gecenin yarısında aynı soruları tekrar tekrar soran üyeye yardımcı olamadık diye suçlu bensem kusura bakmayın.

B

BİLGEM GÖKTÜRK

Ziyaretçi
Partide sürekli kimse aktif olmak zorunda değil. Ben sürekli aktif olamadığım için kendi isteğimle yardımcılıktan istifa etmiş biriyim ki siz de sorumluluk almayıp yapmayabilirdiniz kimse sizi bunun için zorlamadı silah da dayamadı. Ki bunlar bile bahane üreterek satmanızı gerektirecek sebepler değil. O yüzden suçlu psikolojisi yaratmaya çalışıp mağduru oynamanıza gerek yok 👌
Bende oyle bende oyle ablam valla bak istifa ettimki sen gelesin diye . Hatta kustü bi ara arkadas istifa et dendi diye. Ama orta yolu buldum biliyonmu. Evet kimse bunun zorunluluugnda degil. Sevilenler hala seviliyo.sorun yok. Benim bisi dedigimde yok. İyi oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...