K
Kafirya
Ziyaretçi
var var hala öyle düşünme.dOnlar kim kimse kalmadı ki
var var hala öyle düşünme.dOnlar kim kimse kalmadı ki
ufakta olsa birşeyler vardırvar var hala öyle düşünme.d
olmaz olur mu daha hesap silip geri geleceklerufakta olsa birşeyler vardır
biz KÖTÜYÜZ aynen çaçswçaçaçsçqTamam korkmayın seçim kaybetmeyeceksiniz tüm makamlar mevkiler sizin olacak, daha yok mu parti onları da alın aman diyim, mazallah seçimde rekabet falan olur heyecan olur eğleniriz sakın ha, heyecan ve eğlenceden bize ne, koltuklar bizim olsun yeter…
tam olarak böyle bir ittifak olmuş hayırlı olsun başarılar dilerim (başka bir ihtimal kalmıyor zaten) ve bu arada bu ittifakta emeği geçenler siz kötüsünüz aynen.
bu ittifak dışında kalan partilerin (kaç parti kaldı bilmiyorum), kendilerine yapılan saygısızlığı görmesi ve bundan sonra ona göre davranması dileğiyle…
Kimsenin kimseden korktuğu yok. Keşke bunu 3 ay önceki ittifak da söyleseydin o zaman da aynı şeyi yazsaydın bu yazdığının samimi olduğuna inanırdım.Tamam korkmayın seçim kaybetmeyeceksiniz tüm makamlar mevkiler sizin olacak, daha yok mu parti onları da alın aman diyim, mazallah seçimde rekabet falan olur heyecan olur eğleniriz sakın ha, heyecan ve eğlenceden bize ne, koltuklar bizim olsun yeter…
tam olarak böyle bir ittifak olmuş hayırlı olsun başarılar dilerim (başka bir ihtimal kalmıyor zaten) ve bu arada bu ittifakta emeği geçenler siz kötüsünüz aynen.
bu ittifak dışında kalan partilerin (kaç parti kaldı bilmiyorum), kendilerine yapılan saygısızlığı görmesi ve bundan sonra ona göre davranması dileğiyle…
Bende karşıya geçecem üç vekillik verin gelelim zafer ittifakıTamam korkmayın seçim kaybetmeyeceksiniz tüm makamlar mevkiler sizin olacak, daha yok mu parti onları da alın aman diyim, mazallah seçimde rekabet falan olur heyecan olur eğleniriz sakın ha, heyecan ve eğlenceden bize ne, koltuklar bizim olsun yeter…
Alpaslan halleder o işiBende karşıya geçecem üç vekillik verin gelelim zafer ittifakı
Çokta şey yapma sen boşverTamam korkmayın seçim kaybetmeyeceksiniz tüm makamlar mevkiler sizin olacak, daha yok mu parti onları da alın aman diyim, mazallah seçimde rekabet falan olur heyecan olur eğleniriz sakın ha, heyecan ve eğlenceden bize ne, koltuklar bizim olsun yeter…
Üç tane kalmıyo bize siz verinAlpaslan halleder o işi
Kral Alpaslan gelsin veririm zonguldağı ona yeter mi ama 7 günlük idare etsin artıkÜç tane kalmıyo bize siz verin
Mesutcum senin işin goy goy yapmaktı dimi canımÜç tane kalmıyo bize siz verin
Siirti verdim almadın üzdün bizde zonguldağı almayacazKral Alpaslan gelsin veririm zonguldağı ona yeter mi ama 7 günlük idare etsin artık
Rahatsız oluyosan yapmayayım seninleMesutcum senin işin goy goy yapmaktı dimi canım
Seni komik adam diye kaydettim zatenRahatsız oluyosan yapmayayım seninle
Ben ne diye kaydedeyim kralSeni komik adam diye kaydettim zaten