B
bilgem göktürk
Ziyaretçi
Kardesime benzemeyen ölsünBenden sonraki en iyi bakan olabilirsin bilgem göktürk dikkat et gazi olma kardeşine benzeme
Kardesime benzemeyen ölsünBenden sonraki en iyi bakan olabilirsin bilgem göktürk dikkat et gazi olma kardeşine benzeme
Tabikide başkanımTesekkur ederim oyun baskanim.sira senin koltugunda
Kardesime benzemeyen ölsün
Tebriğimi ve Başarınızı kutlamamı görmezden gelmen beni mutlu ettiGecmeyen ne varki buda gecmesin. Ama bende cok sevgili atalarimizdan bir laf ile belirtmek istiyorum .
kKeser doner sap doner gun gelir hesap doner.
İnsanlari mutlu etmeyi seviyorum baskanim. Ama cidden gormedim ben o kadar gorgusuz degilimdir sorabilirsiniz cancigerinize.Tebriğimi ve Başarınızı kutlamamı görmezden gelmen beni mutlu etti
evet Mahzuni Şerifinin şarkısıdır
Keser Döner Sap Döner biliyorum
Tesekkur ederim.baskanim.Hayırlı olsun, başarılar dilerim
Cesurlar akılda korkaklar yarı yolda kalır.Bu sefer başardın içişlerini almayı Kazanmayı hak etmiştin yeni görevinde başarılar canım
Doğru dedin başkanım, yarı yolda kalanlar düşünsünCesurlar akılda korkaklar yarı yolda kalır.
İki yüzlüler ne olur yiğidimCesurlar akılda korkaklar yarı yolda kalır.
Kadir baskanim baska yerde rica etsem olurmu .tesekkür ederim .İki yüzlüler ne olur yiğidim
Sen Vızıltı yapma dostum işine bakİki yüzlüler ne olur yiğidim
Sende boş yapma benceSen Vızıltı yapma dostum işine bak
Diyene bak İyi geceler mert başkanım, "Vızıltı" yapmayalım.Sen Vızıltı yapma dostum işine bak
Tesekkur ederim emirhanBaşarılar dilerim
Tesekkur ederim baskanim.Hayırlı olsun yeni görevinde başarılar diledi.