Heyet Partisi Neye Hizmet Edlyor? (1 Kişi İçeride)

GİZLİ ÜYE

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
OYUNUN SÜRPRİZ PARTİLERİNDEN ALTIN OK ESKİ GENEL BAŞKANI KADİR AYDIN'IN KURDUĞU HEYET PARTİSİ KİME HİZMET EDİYOR? 1000192784.png

Yoksa Türk diyarının bekçisi devletleri yıkıp devletleri kuran türke yol gösteren Uluğ ihtiyarlar heyeti AKSAÇLILAR Türk'ün selameti için yenidenmi ortaya çıktı kökleri orta asyaya dayanan bu gizli teşkilat Selçuklunun yıkılacağını Önceden tahmin ederek Osmanlı'yı kurmuştu milli mücadelede Atatürk'ü görevlendiren bu Gizli Teşkilat Türk'ün Zor zamanlarında daima yol göstermiş hep bir üst akıl statüsünde olmuştur bir komple teorisi ortaya Atıyorum ki İhtiyarlar Heyeti aksaçlılar artık sözlerini geçiremediği için kendi temsilcilerinden bir parti kurdurmuş Türk'ün bu zor zamanında yol gösterici olmak yerine yol olmaya karar vermiş olabilir mi heyet Partisi İhtiyarlar Heyeti üst akıl olan aksaçlıların partisimi?

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
OYUNUN SÜRPRİZ PARTİLERİNDEN ALTIN OK ESKİ GENEL BAŞKANI KADİR AYDIN'IN KURDUĞU HEYET PARTİSİ KİME HİZMET EDİYOR? Ekli dosyayı görüntüle 23043

Yoksa Türk diyarının bekçisi devletleri yıkıp devletleri kuran türke yol gösteren Uluğ ihtiyarlar heyeti AKSAÇLILAR Türk'ün selameti için yenidenmi ortaya çıktı kökleri orta asyaya dayanan bu gizli teşkilat Selçuklunun yıkılacağını Önceden tahmin ederek Osmanlı'yı kurmuştu milli mücadelede Atatürk'ü görevlendiren bu Gizli Teşkilat Türk'ün Zor zamanlarında daima yol göstermiş hep bir üst akıl statüsünde olmuştur bir komple teorisi ortaya Atıyorum ki İhtiyarlar Heyeti aksaçlılar artık sözlerini geçiremediği için kendi temsilcilerinden bir parti kurdurmuş Türk'ün bu zor zamanında yol gösterici olmak yerine yol olmaya karar vermiş olabilir mi heyet Partisi İhtiyarlar Heyeti üst akıl olan aksaçlıların partisimi?
Kimin Torunusun
KUTALMIŞBEY abi sorunu ödünç aldım helal et 😂

Kadir A.

HEYET BAŞKANI
41. Dönem Oyun Başkanı
“Türk’ün tarihini yönlendiren bazı güçlerin varlığına dair rivayetler, milletimizin hafızasında daima canlıdır. HEYET Partisi, Türk’ün bekası ve istiklali için kurulmuştur. Gerisi devlet sırrıdır.”