Gücümüzün Birlikteliğimiz ve başarılarımız daim olsun ve sonsuzluk dileğimle 

İttifakta olan partilere sızmaya çalışıyorlar yakaladım ben bi tanesiniMuratla Sinan hangi ittifakta göremedim onları bulun bana
He gelsin muratı bize gönderin ekmek herkese lazım Sinan’ı siz alınİttifakta olan partilere sızmaya çalışıyorlar yakaladım ben bi tanesini
Aynı ptdeymişiz durİttifakta olan partilere sızmaya çalışıyorlar yakaladım ben bi tanesini
İkisini de siz alın bizde yer kalmadıHe gelsin muratı bize gönderin ekmek herkese lazım Sinan’ı siz alın
Işıklıda demlikle çay hazır kadir toplantıya gelHakkariyi bırakmak istemiyorum. Siz gelin Hakkari'ye kaçak çay ısmarlayamm
Sizin parti nolcak ittifaksiz olmazIşıklıda demlikle çay hazır kadir toplantıya gel![]()
Bu seni alakadar etmezSizin parti nolcak ittifaksiz olmaz![]()
AyıpBu seni alakadar etmez
Amca uyu sabah iş varHilal ittifakina başarılar dilerim. Centilmen bir rekabet olması dilegiyle![]()
YokHilal ittifakina başarılar dilerim. Centilmen bir rekabet olması dilegiyle![]()
Uyuruz yigidim be acele yokAmca uyu sabah iş var
Yok ama ne yok onu solemiyim
Doğru kral haklısın Mesut girmiş benim hesaba o yazmıştır benim fakem oYok ama ne yok onu solemiyimtebrik herdaim var kral.
Işıklı çok kalaba, Çayırlı'ya geç Ahmet orası benim mekanIşıklıda demlikle çay hazır kadir toplantıya gel![]()
Büyük mesut reiz lutfen magarsusu rahat bırakDoğru kral haklısın Mesut girmiş benim hesaba o yazmıştır benim fakem o