Benim makam derdim olsaydı senin gibi iktidar partisi peşinde koşardım hangi parti iktidar sen oradasinDoğru kral hakkında hayırlısı olsun çalışmasını takdir ediyorum fakat gözü hep vekillikte onun o yüzden şehiri terkedip kaçıyor
Benim makam derdim olsaydı senin gibi iktidar partisi peşinde koşardım hangi parti iktidar sen oradasinDoğru kral hakkında hayırlısı olsun çalışmasını takdir ediyorum fakat gözü hep vekillikte onun o yüzden şehiri terkedip kaçıyor
Bizim parti iktidar değilki Ahmet nasıl iktidar olduk şimdi biz anlamadım keşke olsak ama haklısın sevenimiz çokBenim makam derdim olsaydı senin gibi iktidar partisi peşinde koşardım hangi parti iktidar sen oradasin
Kumpir galibaTürkçülük diyon siyasal islam diyon bi karar ver Ahmet sen ne yaşıyon
Sonuçta ittifak degilmisinBizim parti iktidar değilki Ahmet nasıl iktidar olduk şimdi biz anlamadım keşke olsak ama haklısın sevenimiz çok![]()
SenmiKumpir galiba
Sende gel birleş bize katıl sende ol ama söz hakkın yok otur makam vericem sana sadeceSonuçta ittifak degilmisin
Yoooo Allah’ıma şükürler olsun değilim ama sen olabilirsin
Kişi kendinden bilir sen söyledin önce demekki sen öylesin benide öyle sanıyorsunYoooo Allah’ıma şükürler olsun değilim ama sen olabilirsin
Ben hayatım boyunca makam peşinde koşmadım oyunda da koşmam sen değilim ben yaniSende gel birleş bize katıl sende ol ama söz hakkın yok otur makam vericem sana sadece
8 vekillik isterken arkadaşlarına mı istedin seversin sen yalanıBen hayatım boyunca makam peşinde koşmadım oyunda da koşmam sen değilim ben yani
Ben hala istemiyorum gerek yok be arkadaşlarım olsun daha önce Aden başkanda bunu bilir YASO başkanda bunu bilir gerek duymuyorum ben8 vekillik isterken arkadaşlarına mı istedin seversin sen yalanı
helal olsun ahmet senin gibi yöneticilere ihtiyacımız varBen hala istemiyorum gerek yok be arkadaşlarım olsun daha önce Aden başkanda bunu bilir YASO başkanda bunu bilir gerek duymuyorum ben
Makam derdi olanın vatana sevgisiz olmazhelal olsun ahmet senin gibi yöneticilere ihtiyacımız var
bencede sende sal makamı parti başkanlıgı sana göre değilMakam derdi olanın vatana sevgisiz olmaz
Bu söz gerçekten önemli bir söz altında benim imzam var
Benim partimin kimseye zararı yok ama senin zararın varbencede sende sal makamı parti başkanlıgı sana göre değil
evet senin partine çok zararım dokunacakBenim partimin kimseye zararı yok ama senin zararın var
Sen git şimdi liderin gelsinevet senin partine çok zararım dokunacak
@fettahozdemirr başkanım sizi çağırıyor arkadaşSen git şimdi liderin gelsin
Gelince konuşuruz sen oyunu oyna şimdi@fettahozdemirr başkanım sizi çağırıyor arkadaş
oynuyorum sabahtan beri seninle farkındasındır sanmıştım tühGelince konuşuruz sen oyunu oyna şimdi