Konuşuyonya deminden beriGelsin efe kim

Konuşuyonya deminden beriGelsin efe kim
Tanımıyorum efe diye bir isim yazmadı görmedim kullanıcı adı farklı olabilirKonuşuyonya deminden beri![]()
Durancan bilirsin görmeyen gözüm duymayan kulağım yoktur uykuda bileBeyim öyle bişey yazmadi bir yere olayları karıştırdın sanirim
MAGARSUSTanımıyorum efe diye bir isim yazmadı görmedim kullanıcı adı farklı olabilir
Reis öylede ben görmedim burda öyle bişey yazdığınıDurancan bilirsin görmeyen gözüm duymayan kulağım yoktur uykuda bile
Destur de bre sultan1.ci MAGARSUS diyeceksiniz artıkMAGARSUS
Nasıl konuşuyon sen abinle bakimGelsin efe kim
Abartma kutalmis beyim sultanlık sana mahsusturDestur de bre sultan1.ci MAGARSUS diyeceksiniz artık
Tm yağmurlu havalarda gelme sıcak günlerde gelBizde seni ıslah olmuş ve semt-i salah a yönelmiş kabul ederek affetmiştik. Senin gibi bir zalimin benim zamanımda Saltanat sürmesi haramdır. Senin kendin gibi birkaçına şiddet yoluyla galip gelmene, kendi topraklarında gösterdiğin gurur ve azametine, bütün kudret ve Şevket ine bizim müsamahamız sebep oldu. Buna rağmen gururlanarak idarem altında rahat yaşayan Ülkeme askerini göndererek Ahaliye zulm ettin, şiddetlere sebep oldun. Cezanı vermek üzere baharda Üzerine harekete karar verdim. Bundan sonra elçimiz ok, görüşme dilimiz kılıçtır SEN VİLAYET YIKMAYI PADİŞAHLIK MI ZANNETTİN? meydana gel. Hazırlığın yap haber vermedi deme.
@sakaahmet3419
Bizler bu devletin delileri serdengeçtileriyiz töre yaşar kişi oğlu ölmek için varAbartma kutalmis beyim sultanlık sana mahsustur
TmTm yağmurlu havalarda gelme sıcak günlerde gel
Değilim ve sanmıyorum direkt kumpir diyprmKişi kendinden bilir sen söyledin önce demekki sen öylesin benide öyle sanıyorsun