EtmiyorumSiz bilirsiniz.
Yarın akşam saat 20.00 da istifa yazını görmezsem hepiniz yanasınız.
Siz hepiniz biz tek

EtmiyorumSiz bilirsiniz.
Siz hepiniz biz tek
Oldu bi sen bide eşref tek shshshshSiz bilirsiniz.
Siz hepiniz biz tek
Zamanın var daha düşünmek için.Etmiyorum![]()
İsimlerle ilgilenmiyorum. Yanlışınızdan dönmek için size de 20.00 'a kadar müsade ediyorumHerşey şimalimiz için meclis başkanımız ve içişler bakanımız içindir Kadir Aydın buyur yapın yapsanızda başkanlarımız yalnız değildir bunu herkes bilmiş olur
Siz değil biz seçtik. Biz alırızEn ufak bir durumda oyun başkanımızı yalnız bırakıp bize dokunmayan yılan bin yaşasın diyecek olsaydık eğer seçip o koltuğa getirmezdik . Her zaman arkanda ve yanındayız Şim🫶
Biz sözümüzden dönmeyiz müsade etmene gerek yok şimdi ne diyorsak yarında aynısını derizİsimlerle ilgilenmiyorum. Yanlışınızdan dönmek için size de 20.00 'a kadar müsade ediyorum
İçişleri bakanını alabilirler bırakın onu o gitsin gıcığımHerşey şimalimiz için meclis başkanımız ve içişler bakanımız içindir Kadir Aydın buyur yapın yapsanızda başkanlarımız yalnız değildir bunu herkes bilmiş olur
Yoo bizde seçtikSiz değil biz seçtik. Biz alırız
Bana hava hoş.Biz sözümüzden dönmeyiz müsade etmene gerek yok şimdi ne diyorsak yarında aynısını deriz
Siz kimsiniz?Yoo bizde seçtik
Bizim oyumuzla dağdaki kadirin oyu birmi hshshshshYoo bizde seçtik
Sana mı soracağız pekiİçişleri bakanını alabilirler bırakın onu o gitsin gıcığım![]()
Siz kimsiniz dediğin oyun oynayın oyuncular oy vermiş olabilirler bizde oy verdik onlarda herkes gibiSiz kimsiniz?
Çok zıplıyorsun genç adamSana mı soracağız peki
Siz değil biz derken kastettiğin herkes . Mesajımı yüz binler için yazmamışım kendi adıma yazdım bende oyumu kullandım seçtim şimdide gayet arkasındayım oyun başkanımın .Siz kimsiniz?
Kimine göre zıplamak kimine göre neyse ban yemek istememÇok zıplıyorsun genç adam
Dikkat et müsade ettiğim kadar varsınızKimine göre zıplamak kimine göre neyse ban yemek istemem![]()
Sen de yanacaksın o zamanSiz değil biz derken kastettiğin herkes . Mesajımı yüz binler için yazmamışım kendi adıma yazdım bende oyumu kullandım seçtim şimdide gayet arkasındayım oyun başkanımın .