Sana da meydan okumak isterim ama emeğin var diye saygı duyuyorum zorlama bence dostça bir olduk dostça ayrıldık bence zıt gitmeyelim bir birimizeDikkat et müsade ettiğim kadar varsınız![]()
Sana da meydan okumak isterim ama emeğin var diye saygı duyuyorum zorlama bence dostça bir olduk dostça ayrıldık bence zıt gitmeyelim bir birimizeDikkat et müsade ettiğim kadar varsınız![]()
İnan hiç farketmez .Sen de yanacaksın o zaman
Okey. 20.00 a kadar serbestsiniz o haldeİnan hiç farketmez .
Rüyanda görürsün dkdbdkdbdkdİyi geceler ben yatıyorum sabaha mutlu haberler le uyanmak dileğiyle hayırlı geceler
#şimşimeelveda
Yine söylüyorum inan hiiiiç fark etmezOkey. 20.00 a kadar serbestsiniz o halde
Abuzeyt yaw jdkdkdfllf
Ayaz satmadı satmaz oAyaz yine mi satmış birilerini jdkfkfkfkfofofododokfkd
Ne ajan olmayı becerebildi ne de bulunduğu yerde iş yapabilmeyi .
Ee ispiyonlamış darbe olmamış yazdılar olayı mı kaçırdımAyaz satmadı satmaz o![]()
Ee ispiyonlamış darbe olmamış yazdılar olayı mı kaçırdım
Ayaz şaşırtmıyor neyse iyi eğlenceler size
Ayaza laf yok benim sağ kolum oAyaz şaşırtmıyor neyse iyi eğlenceler size
Emin misin xkkdkdkc her an satabilir dikkat et.Ayaza laf yok benim sağ kolum o![]()
Yok Kadir aydının dediğini yaptım Ekrem’le birlikte dedilerEmin misin xkkdkdkc her an satabilir dikkat et.
Doğru söyle istifa zamanında Ayaz'ın dediğini mi yaptın kdkckckck
Hatalarından ders alYok Kadir aydının dediğini yaptım Ekrem’le birlikte dedilersuç bana kaldı
Oysa dedim o kadar normalden istifa edeyim yok dediler konu aç gör bak kimlerle yol yürüdüm bu güne kadar pişmansın diyeceksen cevaplarımHatalarından ders al![]()