Tamam Tozkoparan bən sütümü içim yatıcam Abi izinin olursa
Tam ya abicim sütü ic uyu Sen
Tamam Tozkoparan bən sütümü içim yatıcam Abi izinin olursa
Boş ve agresif konuşuyor klasik magarsus ne beklersin oyun başkanı olacak sıfat yok ondaDağıtmaya çalışıyorum işte ob baruta ateş yerine kum ile gitse bunlar olmayacak ob çok agresif takılıyor önceki halini unutuyor hep
Seve seve kardeşim benimHilmi abi beni uyuturmusun korkuyorum
Tozkoparan abi bana mama verimisn
tamam abim problem değil ne zaman istersenmagarsus abimden özür dilerim birazdan ban yiyeceğim o hep haklıydı şamar hastası oldum artık dayanamıyorum
Ne anlatiyon be kardaşTam abicim süte. Vericem Sana merak etme iyi güzel beslicem seni![]()
Senin gibi oyun başkanını kim nerden seçti arkadaş ya komedisin yeminletamam abim problem değil ne zaman istersen
Kcjfjdkfjfjfjtamam abim problem değil ne zaman istersen
Tozkoparan abi şu oyun başkanı beni şamarla dövecek lutfen kutar beni
Oyun başkanından bir yol olmaz kardeşim zaten son dönemi artıkYa abicim karasız kaldim ya Ben Sen iyi bir şamari. Hak edin bence
Ben korurum abicimOyun başkandan beni kim koruya bilirse yarın mamayı Ona hazırlaticam
Oyun Başkanı kendini korusun ilk her neyse haydi ben kaçar sende yat uyu dediğim gibi bundan sonra 10da direkt yatakta ol kızdırma beniBen korurum abicim
E hak edinOyun Başkanı beni dövecek
Hadi köyüne kral iyi gecelerE hak edin
Ne demek her zamanİyi geceler Tozkoparan abi iyiki bana abilik yapiyorsun
Yav sen önce sana özelden yazdığım soruya cevap versözümü tutarım hilmi birazdan banın gelecek
Oyundan ban yedim kral nası cevap verimYav sen önce sana özelden yazdığım soruya cevap ver
Hasbinallah yavNe demek her zaman