İb&Mb Makamlarına Ültimatom (6 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Dalga mı geçiyorsunuz kadir tepeden bakan sizsiniz dön oyun başkanına bak laflarına bak öyle gel bana bunu yaz .

Elinden geleni yapıyor kişi kişi yazmaya çalışıyor istemediklerinde atayamıyor ne bekliyorsunuz sırf karşı konuşmak için konuşuyorsunuz.

Dediğim gibi tepeden bakan arıyorsan yanındaki adama bak onun kadar egolu kimseyi görmedim bu oyunda.
Bizden kimseye yazmamış.
Ne o kendi ittifakınıza mı sadece makamlar

MAGARSUS

😎😎
56. Dönem Oyun Başkanı
Sen heralde süpriz yumurtadan çıkar gibi başkan olmuş gibi konuşma hepsi seni başkan yapmak için çabaladı köprüyü geçince başka türlü davranma yarın yine yüz yüze bakarken utanma
zamanında sen böyleydin süpriz yumurtadan çıkar gibi olmadın ülker seni başkan yaptık yön değiştirdiğinizde size düşmanlığı ben etmedim bunu ilk senin parti başkanın başlattı :)

Hilmi

Yükselen Gençlik 2. Yöneticisi Erzincan Vekili
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ne demek var haddini bileceksin burda herkes eşittir .
Başkanım boşverin bunları boş gezenin boş kalfaları arkadaşlar seçimi kaybedeceklerini anladılar ittifakları güçsüz sağa sola sallıyorlar ellerinde makamları varken

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
herhangi bir meclis bileşeni parçası bakanlardan birisi veya meclis başkanı birdaha ceza yer ise oyun içerisinde oyun başkanı yetkisini görürsün ne yapabiliyor ne yapamıyor dua et 1 günlük ban aldı
Senin yetkin olsa ne olur kaç gündür davranışlarına bak karşısındakiler kölen gibi davranıyorsun

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Başkanım boşverin bunları boş gezenin boş kalfaları arkadaşlar seçimi kaybedeceklerini anladılar ittifakları güçsüz sağa sola sallıyorlar ellerinde makamları varken
Oyundan ban yedin, forumdan da yiceksin bak. Normal konuş ki tartışalım yavrucum

Emre Reus

56.Dönem Sinop Valiliği 👑 22 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Sen heralde süpriz yumurtadan çıkar gibi başkan olmuş gibi konuşma hepsi seni başkan yapmak için çabaladı köprüyü geçince başka türlü davranma yarın yine yüz yüze bakarken utanma
Oğuzhan Reyis burda doğru tespit yapmış çünkü Oyun Başkanlığı seçimde Magarsus baya Farkla kazanmıştı ama şimdi gör ki Magarsus bunları unutmuş herkese tepeden bakıyor

MAGARSUS

😎😎
56. Dönem Oyun Başkanı
Oğuzhan Reyis burda doğru tespit yapmış çünkü Oyun Başkanlığı seçimde Magarsus baya Farkla kazanmıştı ama şimdi gör ki Magarsus bunları unutmuş herkese tepeden bakıyor
bozkurtada tepeden bakıyorum ben keyfim ve kahyası varmı bir problem gerçi bozkurt gereken kişileri göndermiş bi sen kalmışsın herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...