Kral neyin boşunu yapıyorsunuz kaç gündüz yat yat son gün kalk beni atayın de kusura bakma da böyle bi hizmet yokBu ne biçim pişkinlik adam makama hizmet etmek için geliyor kimse onun keyfini beklemek zorunda değil
Kral neyin boşunu yapıyorsunuz kaç gündüz yat yat son gün kalk beni atayın de kusura bakma da böyle bi hizmet yokBu ne biçim pişkinlik adam makama hizmet etmek için geliyor kimse onun keyfini beklemek zorunda değil
Herkes tatmali bence bakanligi coskun abi okulu varsa diyecek birsey yokOkulu sınavı varsa makamı boş yere işgal etmesin başka adam mı yok bakanlık için .Bakan beyin keyfini bekleyecek hizmetler
Bence beklemez bı ültimatom güven oyu oylaması derken hooop bı bakmışsın görevden alınmışEvet bekleyecek.
Abi yol kıbrıstan geçiyosa beni de bıraksanıza
Ne demek kardeşim hemen bi helikopter ayarlatıyorum havacı komutanaAbi yol kıbrıstan geçiyosa beni de bıraksanıza
Ya görevde mi değil mi atama onda mı değil mi yapmak zorunda belki o an boş olduğunu fark etti istediKral neyin boşunu yapıyorsunuz kaç gündüz yat yat son gün kalk beni atayın de kusura bakma da böyle bi hizmet yok
Ne gerek var denizden yollayayım onuNe demek kardeşim hemen bi helikopter ayarlatıyorum havacı komutana![]()
Görevini yapmayan meclis başkanıda sabrımızı sınıyorBence beklemez bı ültimatom güven oyu oylaması derken hooop bı bakmışsın görevden alınmış![]()
@Ş İ M A L Doğru diyor bak deniz kuvvetleri envanterinden lüks yat ayarlayabilirizNe gerek var denizden yollayayım onu
Meclis başkanı görevinin başında sabaha kadar beşik salladı garibim . Kolay mı sanıyorsunuz bu işleriGörevini yapmayan meclis başkanıda sabrımızı sınıyor![]()
Anlama sıkıntınız var galiba OYUNCU YOK diyoruz size tek tek yazıyoruz adamlar sonraki döneme makam ayırtıyor atayınca niye atadın diyor ne bekliyorsunuz ne yapalım dahaYa görevde mi değil mi atama onda mı değil mi yapmak zorunda belki o an boş olduğunu fark etti istedi
İyice cıvkını çıkarttınız yılların seçim oyunu koltuk kapmacaya çevirdiniz alın sizin olsun bana hizmet felan bahanelerini uydurmayınGörevini yapmayan meclis başkanıda sabrımızı sınıyor![]()
Sen aksaçlısın öyle diyorsan öyledir. Bu defalık mazhur gördümBu arada @
Meclis başkanı görevinin başında sabaha kadar beşik salladı garibim . Kolay mı sanıyorsunuz bu işleri
Sende haklısın kimi oyuna adar hayatı kimi kariyerineOkulu sınavı varsa makamı boş yere işgal etmesin başka adam mı yok bakanlık için .Bakan beyin keyfini bekleyecek hizmetler
Nasıl oyuncu yok bak adam istiyor işteAnlama sıkıntınız var galiba OYUNCU YOK diyoruz size tek tek yazıyoruz adamlar sonraki döneme makam ayırtıyor atayınca niye atadın diyor ne bekliyorsunuz ne yapalım daha
Sakin ol be kral burda espirisine takılıyoruz. Ben Genel kurmay başkanı değilim darbe yapamam korkmayınİyice cıvkını çıkarttınız yılların seçim oyunu koltuk kapmacaya çevirdiniz alın sizin olsun bana hizmet felan bahanelerini uydurmayın
Yaa ne kadar iyisiniz teşekkür ederim@Ş İ M A L Doğru diyor bak deniz kuvvetleri envanterinden lüks yat ayarlayabiliriz
Mecbur mahzur göreceksinSen aksaçlısın öyle diyorsan öyledir. Bu defalık mazur gördüm
Eski çift çizgi parlıamente hayır diyemem şimşimYaa ne kadar iyisiniz teşekkür ederimdönüşte bende size hediye alırım oralardan
Konu actimizda 1 gun demistiniz 15 gun oldu?Çoğu parti başkanına bizzat ben yazıyorum belediye başkanı ismi vermesi için fakat kimseden geri dönüş alamıyoruz.
Konu da açtık talep gelmedi oyuncu yok oyunda çünkü