Abim bak Ramazan ayındayız sadakada olur sorun yokta. Ben sadaka vermiyorum bir ceza verilirse ödeyemeye şimdiden hazırım diyorum. Uzatma şimdi hadi git efe süt yaptı sana hadi.
Abim ? Abim olacak neler yaşandı ??
Abim bak Ramazan ayındayız sadakada olur sorun yokta. Ben sadaka vermiyorum bir ceza verilirse ödeyemeye şimdiden hazırım diyorum. Uzatma şimdi hadi git efe süt yaptı sana hadi.
Yooo nedenini çok iyi biliyorsunuz başkan. Vergi kasacak başkan bulamıyordum partinizde. Yetersizdiniz.Bir anda yarı yolda bıraktığın için kendimizi sorgulamıştık bir saygısızlık mı yaptık diye ama siz insanlıktan ne anlarsınız![]()
Oooo merhaba bişey dicem havaya fırlatılıp her defasında yüzsüzce gurursuzca geri dönen şey vardı kral neydi o?Senin sadaka dagitacagin adamlar mi var da sadaka dagitiyorsun kardeş
Bozkurt uzaklaş hadi.sana yalvardıysak bizim hatamızmış
sen yalvarılcak biri misin
süt sana özel balyoz murat ağlama hemen topla balyozcuları seri yap dedimmi yapacaksın aferinAbim bak Ramazan ayındayız sadakada olur sorun yokta. Ben sadaka vermiyorum bir ceza verilirse ödeyemeye şimdiden hazırım diyorum. Uzatma şimdi hadi git efe süt yaptı sana hadi.
O zamanki parti üyelerimizi tebrik ederim o zamanYooo nedenini çok iyi biliyorsunuz başkan. Vergi kasacak başkan bulamıyordum partinizde. Yetersizdiniz.
işine bak, gerçi onuda doğru düzgün yapamıyorsun.Bozkurt uzaklaş hadi.
Aaaa abim hemen birşey mi yaşanması lazım. Samimi gördüm seni kendime abim.Abim ? Abim olacak neler yaşandı ??
Aaaa abim hemen birşey mi yaşanması lazım. Samimi gördüm seni kendime abim.
Aynen bende tebrik ederimO zamanki parti üyelerimizi tebrik ederim o zaman![]()
Eyvallah abim. Bak ne güzel.Ben de seni kardeşim olarak görüyorum, cansın kardeşş
chat yapma tutuk katsayı kas bak yoksa seçim kaybediceksin yine
Tamam şimdi isitfa et hadiEyvallah abim. Bak ne güzel.![]()
Kassada bundan böyle farketmez agacım daha çok seçim kaybedecek ochat yapma tutuk katsayı kas bak yoksa seçim kaybediceksin yine
Bakanlığın görevini hatırladıysan rahatsız etmeyiz Kardeşim unutma atama yapmayıAynen bende tebrik ederimhadi siz tebrikleşe durun abim hadi. Al bozkurt @AKTO yuda yanına bakanlığın önünde top oynamayın diye kaçkere dedim size. Başka yere hadi
Tamam gidiyorum şimdi nereye dilekçe verecez abim.Tamam şimdi isitfa et hadi
Kassada bundan böyle farketmez agacım daha çok seçim kaybedecek oelleme takılsın
Tamam gidiyorum şimdi nereye dilekçe verecez abim.
Yok bilmiyorum öğretmediler başkan söyle nereye gidecem. Yada dur sen abim ben bulurum yolu. Hadi şimdi beni bırakta dilekçemi yazayım kalabalık etmeyin artık burayı.Onuda mi bilmiyorsun ?