İçişleri Bakanı Teşekkür Mesajı (1 Kişi İçeride)

RAMO1

ÖZGÜRLÜK VE İRADE🎖️🎖️🎖️(YÜZBAŞI)
Vatandaş
Sevgili Bozok ittifakı ve Kıymetli Özgürlük ve İrade Partisi Ailem

İçişleri Bakanınız olmanın onur ve gururunu taşıyorum. Bana göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Bu görevi, layık olduğu şekilde dürüstçe, sevgiyle, yılmadan yorulmadan çalışarak yerine getireceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Seçim süresince bizlerin yanında yer alan ya da almayan her kim olursa olsun hepinizden Saygı, ilgi ve alaka gördüm. Sosyal, ÖZGÜRLÜK anlayışıyla kapılarımız siz Meclis Vekillerimize , Bakanlarımiza, İRADELİ Hakim , Savcımıza ve dahi DİSİPLİNLİ Şerefli Ordumuzun Komutanlarına sonuna kadar açıktır ve daima açık kalacaktır.

58. Dönem İçişleri Bakanı
RAMO1

denizreony

MİLLİ HAREKAT 🫀YENİDEN DOĞUŞ ☝️🌄
Vatandaş
Sevgili Bozok ittifakı ve Kıymetli Özgürlük ve İrade Partisi Ailem

İçişleri Bakanınız olmanın onur ve gururunu taşıyorum. Bana göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Bu görevi, layık olduğu şekilde dürüstçe, sevgiyle, yılmadan yorulmadan çalışarak yerine getireceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Seçim süresince bizlerin yanında yer alan ya da almayan her kim olursa olsun hepinizden Saygı, ilgi ve alaka gördüm. Sosyal, ÖZGÜRLÜK anlayışıyla kapılarımız siz Meclis Vekillerimize , Bakanlarımiza, İRADELİ Hakim , Savcımıza ve dahi DİSİPLİNLİ Şerefli Ordumuzun Komutanlarına sonuna kadar açıktır ve daima açık kalacaktır.

58. Dönem İçişleri Bakanı
RAMO1
hayırlı uğurlu olsun inşallah tebrik ederim 🙌

mrym04

ÖZGÜRLÜK VE İRADE💫
46. Dönem Oyun Başkanı
Oyuna bașladığın günden itibaren her zaman en iyisini yapmaya çalıștın bu görevide en iyi șekilde yerine getiriceğini biliyorum daha nice yüksek makamlara vergi ortağım😁

RAMO1

ÖZGÜRLÜK VE İRADE🎖️🎖️🎖️(YÜZBAŞI)
Vatandaş
Oyuna bașladığın günden itibaren her zaman en iyisini yapmaya çalıștın bu görevide en iyi șekilde yerine getiriceğini biliyorum daha nice yüksek makamlara vergi ortağım😁
Çok teşekkür ederim kıymetli ortağım özgürlük ve irade partisi ailemin desteğiyle bu göreve layık görüldüm siz değerli vergi ortağımla nice görevleri yerine getirmek için desteğinizle devam durmak yok ortak😊👮

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Hayırlı olsun ramo başkan içişlerinde hiç oy alamamışım tebrik ederim bana oy atacaklarıda kendine çekmişsin 🌹🌹