İçişleri Bakanlığı hakkinda (6 Kişi İçeride)

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NA

Devletin temel kurumlarından biri olan İçişleri Bakanlığı'nın, kanunen ve idari teamüller gereği derhal gerçekleştirmesi gereken 26 atamayı hâlâ yapmamış olması, açık bir görev ihmali, idari sorumluluğun ihlali ve kamu düzenine karşı ciddi bir zafiyet göstergesidir.

Bu tür bir ihmal, sadece bürokratik bir gecikme değil, anayasal düzene ve hukukun üstünlüğüne karşı açık bir saygısızlık anlamına gelmektedir. Kamu görevlerinin kişisel veya siyasi saiklerle aksatılması, devletin işleyişini felce uğratmakta ve yurttaşların en temel haklarına zarar vermektedir.

İçişleri Bakanlığı’nın bu atamaları geciktirmekte ısrar etmesi, görevi kötüye kullanma ve kamu zararı oluşturma boyutuna ulaşmıştır. Bu durumun sorumluluğu, sadece idari değil aynı zamanda hukuki ve cezai sorumluluk da doğuracaktır.

Bu vesileyle, bir kez daha ve son kez uyarıyoruz: Derhal gereği yapılmalı, söz konusu 26 atama eksiksiz biçimde tamamlanmalı ve kamu vicdanında oluşan bu büyük güvensizlik derhal giderilmelidir. Aksi takdirde, tüm yasal ve anayasal haklarımızı kullanarak, gerekli tüm merciler nezdinde işlem başlatılacaktır.

Devlet ciddiyetini hatırlatır, görev bilinciyle hareket edilmesini talep ederiz.

A M İ R A L

🇹🇷HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Genel kurmay başkanı bir kaç kere uyarmasına rağmen uyarılara ciddiye alınmamış savunmaları ise daha göreve yeni başlamıştı ee şimdi görevi bitmek üzere ama hala gerekli atamalar yapılmamış peki soruyorum o zaman şuan ki sebep ne

A L İ G.

GENEL KURMAY BAŞKANI
Vatandaş
Genel kurmay bir kaç kere uyarmasına rağmen uyarılara ciddiye alınmamış savunmaları ise daha göreve yeni başlamıştı ee şimdi görevi bitmek üzere ama hala gerekli atamalar yapılmamış peki soruyorum o zaman şuan ki sebep ne
Biz sonu ne olacağını başından gördük ama üzerinden kaç zaman geçmesine rağmen sorumsuz tavırları devam etmektedir.

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NA

Devletin temel kurumlarından biri olan İçişleri Bakanlığı'nın, kanunen ve idari teamüller gereği derhal gerçekleştirmesi gereken 26 atamayı hâlâ yapmamış olması, açık bir görev ihmali, idari sorumluluğun ihlali ve kamu düzenine karşı ciddi bir zafiyet göstergesidir.

Bu tür bir ihmal, sadece bürokratik bir gecikme değil, anayasal düzene ve hukukun üstünlüğüne karşı açık bir saygısızlık anlamına gelmektedir. Kamu görevlerinin kişisel veya siyasi saiklerle aksatılması, devletin işleyişini felce uğratmakta ve yurttaşların en temel haklarına zarar vermektedir.

İçişleri Bakanlığı’nın bu atamaları geciktirmekte ısrar etmesi, görevi kötüye kullanma ve kamu zararı oluşturma boyutuna ulaşmıştır. Bu durumun sorumluluğu, sadece idari değil aynı zamanda hukuki ve cezai sorumluluk da doğuracaktır.

Bu vesileyle, bir kez daha ve son kez uyarıyoruz: Derhal gereği yapılmalı, söz konusu 26 atama eksiksiz biçimde tamamlanmalı ve kamu vicdanında oluşan bu büyük güvensizlik derhal giderilmelidir. Aksi takdirde, tüm yasal ve anayasal haklarımızı kullanarak, gerekli tüm merciler nezdinde işlem başlatılacaktır.

Devlet ciddiyetini hatırlatır, görev bilinciyle hareket edilmesini talep ederiz.
Konu hakkında hem içişleri bakanımızdan hem de içişleri bakanının bağlı olduğu bozkurt harekat partisi yönetiminden açıklama bekliyoruz. Biz, devletin bekası ve çıkarları gereği hareket etmekten ve bu yolda gerçekleşen sorunları çözmekten yanayız. En kısa zamanda ilgili yetkililerden gerekli açıklamayı bekliyoruz..

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Açıkçası konuşmak için konuşulan bir konu

Beni şu boş makama atayın dedi de mi yapmadı. Herhangi bir ilişkim olmamasına rağmen birkaç üyemi ataması için rica ettim sağolsun atmasını yaptı.

Oyunun içine bir oyuncu akışı eksikliğinin olduğunu hepimiz biliyoruz çoğu üyenin makamı var isteyen olsaydı ve boşta olmasına rağmen atama yapmam deseydi evet konunuzun bir anlamı olurdu fakat şuan boşa açılmış bir konu bana göre

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş

Beni şu boş makama atayın dedi de mi yapmadı. Herhangi bir ilişkim olmamasına rağmen birkaç üyemi ataması için rica ettim sağolsun atmasını yaptı.

Oyunun içine bir oyuncu akışı eksikliğinin olduğunu hepimiz biliyoruz çoğu üyenin makamı var isteyen olsaydı ve boşta olmasına rağmen atama yapmam deseydi evet konunuzun bir anlamı olurdu fakat şuan boşa açılmış bir konu bana göre

Sayın @Sevim AYDIN başkanım öncelikle açıklamanız için çok teşekkür ederiz. Ancak;

Devlet kademesinde bu denli sorumlulukla yurutulmesi gereken bir işin herhangi bir açıklama yapılmadan veya herhangi bir adım atılmadan yapılması bizim için kabul edilebilir bir durum değil. Siz şahsi olarak ricada bulunabilirsiniz. Ancak bu makamın şahsi istekler doğrultusunda değil, görev bilinci ve takibi ile yapılması gerekmektedir. Bahsettiğiniz konu hakkında maalesef içişleri bakanımız bir açıklama yapmadı. "Oyuncu açığı nedeni ile atamalar yapılamamaktadır" demek çok da zor olmasa gerek.

Tekrar ediyoruz, biz devletin bekası ve çıkarları doğrultusunda her adımı atmaya her daim hazırız. Sizlerden de bu konuda hassasiyet bekliyoruz..

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş

Sevim konusmak icin konusalacak bisey degil 1 ay olmus 26 tane atamama yapilmamis bu bir basarsizlik sen konusmak icin konusmussun.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş

Bozkurt dışarıdan oy atacakmış diye yorumladım

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Sevim konusmak icin konusalacak bisey degil 1 ay olmus 26 tane atamama yapilmamis bu bir basarsizlik sen konusmak icin konusmussun.
Atanacak isim var ve istiyor da mı atamadı Allah aşkına abartmayın bazı şeyleri

Eminin darbe olayında milletvekili gibi vali belediye başkanı da oy verse çok güzel doldururdunuz makamları

Bildiğim kadarıyla her partiye soruluyor ki isteyen de söylerse atama yapıyor. Bir üyeyi bilgisi ve isteği dışında atayıp görevini ihlal edemeyeceğine ve isteyende olmadığına göre ne yapacak biraz empati yapın rakip olabilrisiniz ama fikrim aynı sırf ters yapmak için açılan bir konu.

Bana göre istek olduğunda atama yapıyor ve partilere boş yer var isteyen var mı diye soruyorsa görevini yerine getiriyor demektir. Ortalık atanacak üye ile doluda mı atamıyor resmi resmi yazılar yazsanızda gerçek bu yapacak bir şeyi de yok .

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Bozkurt dışarıdan oy atacakmış diye yorumladım
Ne alakası var doğruya doğru diyorum.

Adil bir oyun başkanı olarak sizde isteyen vardı da mı atamadı demenizi beklerdim .

Siz bile bana vali için isim ver demediniz mi size verdiğim ismi atama yapmadı mı hakkını niye yiyeyim. Dürüst olup istediğimizde parti farketmeksizin atama yaptı diyebilmelisiniz.

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Atanacak isim var ve istiyor da mı atamadı Allah aşkına abartmayın bazı şeyleri

Eminin darbe olayında milletvekili gibi vali belediye başkanı da oy verse çok güzel doldururdunuz makamları

Bildiğim kadarıyla her partiye soruluyor ki isteyen de söylerse atama yapıyor. Bir üyeyi bilgisi ve isteği dışında atayıp görevini ihlal edemeyeceğine ve isteyende olmadığına göre ne yapacak biraz empati yapın rakip olabilrisiniz ama fikrim aynı sırf ters yapmak için açılan bir konu.

Bana göre istek olduğunda atama yapıyor ve partilere boş yer var isteyen var mı diye soruyorsa görevini yerine getiriyor demektir. Ortalık atanacak üye ile doluda mı atamıyor resmi resmi yazılar yazsanızda gerçek bu yapacak bir şeyi de yok .
Yapamiyosa biraksin kardeşim gereği yapılır

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Onun yerine ben gelsem değişen birşey yok atanacak kimse yok olanda istemiyor zorla da atama yapamayacağına göre yapacak bir şeyi yok

Konuşmak için konuşuyorsunuz.

Bu kadar iyi niyetliysen birilerini ikna et makam istesinler madem millete bu kadar katkı sağlamaya çalışıyorsun

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Onun yerine ben gelsem değişen birşey yok atanacak kimse yok olanda istemiyor zorla da atama yapamayacağına göre yapacak bir şeyi yok

Konuşmak için konuşuyorsunuz.

Bu kadar iyi niyetliysen birilerini ikna et makam istesinler madem millete bu kadar katkı sağlamaya çalışıyorsun
Avukat olarak seni mi tuttular kendileri niye gelmiyor çünkü diyecek sozleri yok birak sevim isine bak kim dogru yanlis biliyosun 26 kisi az bisey degil bunun bahanesi olamaz tekrar istifaya cagiriyorum @B A R O N

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Avukat olarak seni mi tuttular kendileri niye gelmiyor çünkü diyecek sozleri yok birak sevim isine bak kim dogru yanlis biliyosun 26 kisi az bisey degil bunun bahanesi olamaz tekrar istifaya cagiriyorum @B A R O N
Bırak sevim derken karşında arkadaşın mı var hayırdır.

Doğruya doğru diyorum kim gelirse gelsin aynı döngüye sıkışacak.

Evet kim doğru kim yanlış çok iyi biliyorum