Iğdır Valiliği Hk. (1 Kişi İçeride)

TR/Kerem

IĞDIR VALİSİ
Vatandaş
Değerli Iğdır Halkı,
Iğdır Valisi olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım beni bu göreve getiren sayın Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bu görevin heyecanı ve gururunu yaşıyorum. Bu yeni dönemde şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz..

Aynı zamanda bu mübarek ramazan ayının hepinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Değerli Iğdır Halkı,
Iğdır Valisi olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım beni bu göreve getiren sayın Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum.

Bu görevin heyecanı ve gururunu yaşıyorum. Bu yeni dönemde şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz..

Aynı zamanda bu mübarek ramazan ayının hepinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.
Iğdır Halkı sizden hizmet bekler Sayın Valim. Devletimizin gücünü ve şefkatini Iğdır’da göstereceğinize şüphem yok. ALLAHA emanet olun.

Alp BÜYÜKTÜRK

53. ve 54. Dönem Kırıkkale Belediye Başkanı
Vatandaş
Değerli Iğdır Halkı,

Sayın Valim şahsınıza tevdi edilen bu onurlu görevi tebrik eder, sizlerin ve Iğdır halkının adına hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Milletimize hizmet etmeye hız kesmeden devam etmenizi dileriz.

Saygılarımla...

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK"🏹Bir Sevdadır FENERBAHÇE🟡🔵
47. Dönem Oyun Başkanı
@TR/Kerem öncelikle hayırlı olsun.
Iğdır ilimiz bu ayı şehir sıralamasında takribi olarak nerede bitirecektir varmı bir öngörünüz.?

TR/Kerem

IĞDIR VALİSİ
Vatandaş
@TR/Kerem öncelikle hayırlı olsun.
Iğdır ilimiz bu ayı şehir sıralamasında takribi olarak nerede bitirecektir varmı bir öngörünüz.?
Teşekkürler başkanım. Şehir sıralamasını öngöremiyorum çünkü şehir sakinleri 1-15 lvl arasında yeni acılan ve muhtemelen inaktife düşecekler. Bunla ilgili davet metni yayınlayacağım yakın zamanda.