İktidar Partisinin Halkı Sömürmesi (3 Kişi İçeride)

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
İşte iktidar Partisindeki üyelerin halkı nasıl yeri geldiğinde sömürdüğünün kanıtıdır. işlerine geldiği gibi söylemeyi çok severler. Türlü İftiralar atarlar sonrasında asıl halkı kimin sömürdüğünü kendi ağızlarıyla itiraf ederler. Derhal İstifa edin Artık İnsanlarla Dalga geçmeyi alay etmeyi bırakın kimse halkı sömüremez Kimse Halk ile alay edemez.Screenshot_20240514-201404_WhatsAppBusiness.jpg

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
işleri güçleri insanları Kötülemek kendileri çok masummuş gibi hakaretler edip insan ayırt etmeleri kınıyorum. Darbe bir kenara Azerbaycanlı kardeşlerimizi kimse küçük göremez.Onun dışında Kimse Kimseyi küçük göremez. Demokrasi çağrısı yapanlar. Önce Azerbaycanlı kardeşlerimizden özür dilesinler. WhatsApp Görsel 2024-05-14 saat 19.25.11_5ca95a2c.jpg

E

Emirhan'

Ziyaretçi
işleri güçleri insanları Kötülemek kendileri çok masummuş gibi hakaretler edip insan ayırt etmeleri kınıyorum. Darbe bir kenara Azerbaycanlı kardeşlerimizi kimse küçük göremez.Onun dışında Kimse Kimseyi küçük göremez. Demokrasi çağrısı yapanlar. Önce Azerbaycanlı kardeşlerimizden özür dilesinler. Ekli dosyayı görüntüle 15588
Bak bak neyden duyar kasıyorlar nndjdjsjss

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
#DarbeyEVET
İki devlet bir millet Azerbaycan Türkiye 🇹🇷🇹🇷🇦🇿🇦🇿 Azerbaycanlı kardeslerimize yapilan saygisizligi kınıyorum.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Tecrübe sizin gibi birşey mi 🤣🤣
Evet evet özellikle atak kaçarken çok tecrübeliydi fırladı gitti göremedik 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Soyadının hakkını veriyor. Ben şeye yanıyorum aklı başında bi adamdır onunla konuşurum falan sanıyordum sana da o yüzden türk budunla ilerleyelim demiştim 😅 herkes vitrinde başka kalabalıkta başka özünde başka şu platformda edindiğim en büyük tecrübe

TürkAslan54

45. Dönem Milli Savunma Bakanı
Vatandaş
işleri güçleri insanları Kötülemek kendileri çok masummuş gibi hakaretler edip insan ayırt etmeleri kınıyorum. Darbe bir kenara Azerbaycanlı kardeşlerimizi kimse küçük göremez.Onun dışında Kimse Kimseyi küçük göremez. Demokrasi çağrısı yapanlar. Önce Azerbaycanlı kardeşlerimizden özür dilesinler. Ekli dosyayı görüntüle 15588
Algı operasyonlarına devam mı?

aslan91

Aktif Üye
Vatandaş
Darbe püskürtülecektir . Darbeciler en ağır ceza alacaktır. Darbe katılan Komutanların paraları sıfırlanacaktır. Darbeci partilerin kasalarını en ağır ceza parası miktarı kadar para kesilecek. Darbeci partiler kapatma cezası ile karşı karşıya kalacaktır

T

tapucutaner

Ziyaretçi
Alışmadık iradede iktidar durmaz
İçıniz dışınız bir olsun liyakati déğil menfatinisi düşündüğünüzden kaybedeceksiniz
GÜNEŞLİ GÜNLER GÖRECEĞİZ