Abi okuyom mesajlarını haberin olsunÇünkü kurucusu olan ordinaryus başkan Bilgem Göktürk öyle istiyor
Abi okuyom mesajlarını haberin olsunÇünkü kurucusu olan ordinaryus başkan Bilgem Göktürk öyle istiyor
Ne diyorsun ya, hadi be ben burayı tg sanıyordum forummuş. Açığa çıktıkAbi okuyom mesajlarını haberin olsun
Tüh be (çıkmadın merak etme 🫡)Ne diyorsun ya, hadi be ben burayı tg sanıyordum forummuş. Açığa çıktık
En azindan ben soylemedimNe diyorsun ya, hadi be ben burayı tg sanıyordum forummuş. Açığa çıktık
Dur yapılanmaya gidicez, fayika halam kızdı. Ben düzelticem dedi. Şuan pargalı ile görüşüp dönüş yapacak.En azindan ben soylemedim
BekliyorumDur yapılanmaya gidicez, fayika halam kızdı. Ben düzelticem dedi. Şuan pargalı ile görüşüp dönüş yapacak.
Hey z kim eğleniyor senin 10 tane konunu gorup cevap verirken merak ediyorum nasil eğlenceye bir katki veriyorsunEmre Başkan biz insanların istediklerini de yazıyoruz. Amacımız sadece oyunla ilgili haber vermek olsaydı Medya çoktan kapanmıştı. Amacımız biraz eğlenmek biraz bilgilendirmek. Zaten mesajın sonunda "... Günlerden İstek Haberler" şeklinde bir yazı bulunuyor. Bu yüzden rahatsız oluyorsanız konularımıza mesaj yazmayabilirsiniz.
Sonuna kadirin ksini koy oldu sana banka düzenleme ve denetleme kuruluBDD ben