İlk Adım Partisi’nde ZORBEY42 Dönemi! 🎖 (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ZORBEY42
  • Başlangıç tarihi
T

Tolga

Ziyaretçi
Ekli dosyayı görüntüle 12511

Değerli Başkan Online kullanıcıları;

15 Ağustos 2022 tarihinde başlayan Başkan Online maceramızda birçok olaya şahit olduk, çok insan tanıdık, birçok siyasi partinin kuruluşuna, iktidarına ve yokoluşuna yakından tanıklık ettik. Gururuna, hırs ve kibrine yenik düşenler oyunun tozlu raflardaki yerlerini alırken alçak gönüllü ve mütevazi olanları hangi partide olursa olsun şerefle yad ettik, asla unutmadık.

İlk Adım Partisi’de oyun içerisinde ve gönlümüzde farklı bir yere sahip olan gönül erlerinin partisi olarak her zaman hafızalarımızdaki yerini koruyacak.

Yapılan görüşmeler neticesinde İlk Adım Partisi’nin Genel Başkanı olma görevi şahsıma tevdi edildi ve bu onurlu görev bana layık görüldü.

Bu günden itibaren;

“Başkan Online için; #BizVarız” temasıyla yeniden yollara düşeceğiz, çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız. Başkan Online’nin geleceğini ilgilendiren konularda düşmanlıkları bir kenara bırakarak üzerimize düşen görev ve sorumluluğun gereği neyse yerine getireceğiz.

Adil, şeffaf ve liyakat üzere partiyi yönetecek, atama ve görevlendirmeleri bu üç temel ilke üzerine gerçekleştireceğiz.

Genel Başkanlık görevini şahsıma devreden bir önceki dönem Genel Başkanımız Alparslan’a ve bu zamana kadar İlk Adım Partisi’ne hizmet eden her bir arkadaşıma teşekkürlerimi iletiyorum.

Herhangi bir sebeple partimizden ayrılmış her bir kardeşimi, ağabeyimi yeniden yuvaya davet ediyorum.

ZORBEY42
İLK ADİM PARTİSİ GENEL BAŞKANI
Hayırlı olsun başkanım, başarılar dilerim 👏