Ay şu olay haykırdım nfldmfldmcdBeni Oğuzhan başkanım sanırlar NNur ve pembeyi multi sanırlar gördüğümüz üzere eğitimle düzelecekleri yok farklı yollar bulmalısınız.
Ay şu olay haykırdım nfldmfldmcdBeni Oğuzhan başkanım sanırlar NNur ve pembeyi multi sanırlar gördüğümüz üzere eğitimle düzelecekleri yok farklı yollar bulmalısınız.
Naz bak laf bulamıyon bari adam akıllı şeyler yaz hahahahahahajajSen dinlenmeye ne dersin pembe
Niye sizin gibi yanımda bir kaç kişi ile mi gelecektim kcldmcldmcxBizi kimsenin kullandığı yokta seni baya kullanıyorlar belli tek başına mücadele verdiğine göre
snsnsnAnlamamamız bizim suçumuz değil sen yazamıyorsun
Ablam getirmişsin ya yalakanıNiye sizin gibi yanımda bir kaç kişi ile mi gelecektim kcldmcldmcx
Bir kaç kişiyle gelmene gerek yok tek ağızla gelsen yeterliNiye sizin gibi yanımda bir kaç kişi ile mi gelecektim kcldmcldm
Ahhahahahahahha abla anlar mı sanıyosun daha ilkokulu bile bitirmemiştir oHadi yine iyisiniz yazım kuralları dersi benden
Hikmet:
egitimden baz aldına göre seviyen anlamanda geç kalmış okula geç başlamışsın belli oldu. burda iki kelam yazmayı egitimden baz almak kadar bir düşünceye sahib olman küçük bir zekada kalmışsın net belli egitim yönünden bir boş muhhabbet uzatmana gerek yok m
-eğitim
-aldığına
-eğitim
-sahip
-muhabbet
-yok. m harfi fazla olmuş
Vallahi bende her bizi başkası sandığınızda haykırıyorumAy şu olay haykırdım nfldmfldmcd
Boş ver anlamıyor zatenHadi yine iyisiniz yazım kuralları dersi benden
Hikmet:
egitimden baz aldına göre seviyen anlamanda geç kalmış okula geç başlamışsın belli oldu. burda iki kelam yazmayı egitimden baz almak kadar bir düşünceye sahib olman küçük bir zekada kalmışsın net belli egitim yönünden bir boş muhhabbet uzatmana gerek yok m
-eğitim
-aldığına
-eğitim
-sahip
-muhabbet
-yok. m harfi fazla olmuş
3 kelimeci türkçe sözlük al bir bak ögren gel buraya yazTürkçe'yi katlettin
Yazdı a1 türkçe öğretmeni3 kelimeci türkçe sözlük al bir bak ögren gel buraya yaz
Sen uzun yazıyorsunda ne oluyor beceremiyorsun kısa yaz anlaşılır olsun3 kelimeci türkçe sözlük al bir bak ögren gel buraya yaz
-öğren3 kelimeci türkçe sözlük al bir bak ögren gel buraya yaz
HahahahahahahahhahhahahYazmayım diyorum ama olmuyor. Hikmet ile Naz başkanım, Türkçelerinizin durumu iyi değil.
Sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi3 kelimeci türkçe sözlük al bir bak ögren gel buraya yaz
3 kelimeci türkçe sözlük al bir bak ögren gel buraya yaz
Hediye olarak gönderebilirim-öğren
JsleğwğwSen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi