A
Alper Tunga
Ziyaretçi
Allah Allaahh. KURT 77 dediğimde başıma nasıl birşey geleceğini çok merak ettim.Sen isim gecirme iyiliğin için
Allah Allaahh. KURT 77 dediğimde başıma nasıl birşey geleceğini çok merak ettim.Sen isim gecirme iyiliğin için
Ben söyliyim muhtemelen arkandan konuşup kötüler daha sonra seçim vakti Çağlar kardeşim adamsın deyip ittifaklık görüşmesi yapmaya çalışır sjsksksk Yaz dizileri gibi sürekli aynı senaryoyu başa sara sara izleyince ezberliyorsunAllah Allaahh. KURT 77 dediğimde başıma nasıl birşey geleceğini çok merak ettim.
Kimsin sen acaba istihbarattan falan mısın ismin geçince noluyorSen isim gecirme iyiliğin için
Sen konuşmuyorsun sen iftira atmak dışında hiçbirşey yapamıyorsun çünkü elinde tek bir veri dahi yok ama ben seninn herşeyini biliyorum Kurtçum çokmşey etme yani sjskslsBen konuştum mu ağlıyorsun ama ağlayanları sevmiyorum ben
Yok kismetse olur sanıp oyunu o niyetle kullanıyorumBen söyliyim muhtemelen arkandan konuşup kötüler daha sonra seçim vakti Çağlar kardeşim adamsın deyip ittifaklık görüşmesi yapmaya çalışır sjsksksk Yaz dizileri gibi sürekli aynı senaryoyu başa sara sara izleyince ezberliyorsun
Yok kismetse olur sanıp oyunu o niyetle kullanıyorum
Beni vuracak bir şeyin yok hep yanındakilerden gel insanların paylaşımını kirletmeyelim , sen bakın ben seni rahatsız etmeyimKısmetse olur gibi kullandığın doğru ksksls ziraa partinizdeki kadınlarımıza yaşattıklarınızı görünce hem fikir oluyoruz zaten o şekilde kullandığınıza Ben dediğim gibi herşeyini biliyorum kurtçum senin mesela bir kıza 10 kişi yazdığınızı da biliyorum O kızı partidrn atıcaz deyip parti yardımcısı yaptığınızı da biliyorum yani Kısmetse olur gibi kullandığınızı zaten biliyorum bilmediğim birşeyden bahset mesela karakterin sjksks
Biz memleket derdine düşmüşüz, Yalovamızın derdine, insanların keyfine bak yahu. Neler yaşanmış öyleKısmetse olur gibi kullandığın doğru ksksls ziraa partinizdeki kadınlarımıza yaşattıklarınızı görünce hem fikir oluyoruz zaten o şekilde kullandığınıza Ben dediğim gibi herşeyini biliyorum kurtçum senin mesela bir kıza 10 kişi yazdığınızı da biliyorum O kızı partidrn atıcaz deyip parti yardımcısı yaptığınızı da biliyorum yani Kısmetse olur gibi kullandığınızı zaten biliyorum bilmediğim birşeyden bahset mesela karakterin sjksks
İyi olmaz dan kastım tehdit değil beni konuya dahil edip gönderiyi kirletmen dediğin doğru kimse kimseyi tanımazSen kısmetse olur değil de kendini başka bir yerde sanıyorsun galiba. Tehditvari konuşmalar, yok şımarıklık sevmem bilmem ne.. Sen hayırdır hemşerim? Kim oluyorsun da böyle KGB ajanı gibi gizemli gizemli senin için iyi olmaz falan diyosun? Yapma öyle şeyler herkes birbirini o kadar iyi tanımıyor bu platformda KURT 77.. Adını geçirdim yine. affet
Hahahaha işine gelmedi dimi kirletmeyelim kaç kaç gün yüzüne çıkarınca bazı şeyleri normal tabi ama bak sana ne dicem güzel bir haberim var artık uğraşmıcam senle çünkü adam olana 1 kere söylenir ben sana 100 kere söyleyip anlatmaya çalıştım kapiş canım hadi güle güleBeni vuracak bir şeyin yok hep yanındakilerden gel insanların paylaşımını kirletmeyelim , sen bakın ben seni rahatsız etmeyim
İyi olmaz dan kastım tehdit değil beni konuya dahil edip gönderiyi kirletmen dediğin doğru kimse kimseyi tanımaz
Kanıtla hemen , hemen seri şekilde kanıtla ben kızın hortladıgini nerden bileyim biri bisey dedi o kafanda kaldı herhalde tekrar söylüyorum ağlayacaksan ağlayacak şeyler yapmaÖzel hayattan vurcaksan aynısını yapıyım ama ağlar kaçarsın kurtçum ne demiştiniz rüyanın arkasından horluyor mu sjskls ama niyeyse hep arkasından be kurtçum niye kimsenin yüzüne konusmuyorsunuz üzülüyorum bu halinize bu bi hastalık biliyorsun dimi cesaretsizlik zor
Rica ederim sen kılıcı bileylediysen kendi üzerinde kullana bilirsin güzel insanAçıklama için teşekkürler. Tam kılıcımı bileyliyordum, kınına geri koydum
O senin poncikligin büyük kardeşKurt kardeşim yine şer odaklı forum post ziyaretlerini gerçekleştiriyor canı sıkılıyor alınmayın kefili benim. Kendisi reelde ponçik bir insan boş zamanlarında youtubeda serdar ortaç remixleri dinliyor zarar gelmez. Sağı solu sıkıştırmak bu aralar edindiği bir hobi. Hoş görmekte fayda var öpüşün barışın
Niyeyse o gruplarda sende varsın ama niyeyse hepte görmüyorsun Kurt Allah Allah kör şakiri koysak 1 inden 1 ini görür ama sen niyeyse hiçbir şeyi görmüyorsun sjskskKanıtla hemen , hemen seri şekilde kanıtla ben kızın hortladıgini nerden bileyim biri bisey dedi o kafanda kaldı herhalde tekrar söylüyorum ağlayacaksan ağlayacak şeyler yapma
Onuda mı oyunda tanıdın işin rast gitsinNiyeyse o gruplarda sende varsın ama niyeyse hepte görmüyorsun Kurt Allah Allah kör şakiri koysak 1 inden 1 ini görür ama sen niyeyse hiçbir şeyi görmüyorsun sjsksk
Tanıdığım bir gözlükçü var veriyim mi dicem de at gözlüğüyle ilgilenmiyor
Haha evet oyundan tanıdım niye arkasından konuşup seçim vakti abi mi çekicen ajsksklsOnuda mı oyunda tanıdın işin rast gitsin