İlk Medya | Sera* Röportaj (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi
G

GS1905ALİ

Ziyaretçi
Ekli dosyayı görüntüle 11459

ilk Medya bir İlk Adım Partisi kuruluşudur.

Her türlü eleştiri ve öneriye açık olduğumuzu bilmeniniz isteriz.

Yeni röportajımızı Yaşayan Ölüler ailesinden Sera* başkanım ile yaptık. Keyifli okumalar.

------------------------------------------------------------------

Merhaba Sera* başkanım kısaca kendinden bahseder misin?

-Tabiki öncelikle bu teklifle bana geldiğiniz için teşekkür etmek istiyorum Mesut. Adım Sera. İstanbulda yaşıyorum.İstanbul Hukuk Fakültesi öğrencisiyim. 23 yaşındayım.Genel olarak anlık yaşamayı seviyorum diyebilirim. Tam anlamıyla bir YAŞAYAN ÖLÜYÜM.

Kişisel olarak en büyük hayalin ve gerçekleştirmek istediğiniz projeler nelerdir?

-Bunu söylerken bir çok kişi vizyonsuz musun kızım dicek. Hani hayal bu daha büyük hayalin yok mu dicek ama ben genel olarak yokluk nedir çok iyi biliyorum o yüzden hayalim de çok büyük olamıyor maalesef 😄 En büyük hayalim bir motorumun ve o motorla kendi büroma gidip kahvemi yudumladığım bir hayat diyebilirim

En iyi anlaştığın kişi kimdir? Sosyal hayattan biri midir yoksa sanal alemden mi? Ve ya ailenden/akrabalarından birisi mi?

-En iyi anlaştığım kişi özel hayatta, ciddi anlamda beraber büyüdüğüm biri diyebilirim şuan da kendisi oda arkadaşım yani muhtemelen canımı istese 1 saniye bile düşünmem veririm. Ailem yok o yüzden ben aile kavramını arkadaşımla öğrendim diyebilirim yeri çok başkadır bende.

Şu anda sivil hayatta yaptığın işin dışında legal ve ya illegal hangi işi yapmak isterdin?

-Bu soruya ideallerim doğrultusunda cevap vermemem gerekiyor sanırım 😄 Hatta Kaan beyin sweet bononza oynadığını öğrendim. Gerekli mevkilere geldiğim de kendisiyle bizzat ilgileneceğim 😄

Yalan söylemenin uygun olduğu durumlar var mıdır? Varsa nelerdir?

-Bu soruya cevabım net evet. Bazen birini kırmamak için, bazen paçayı kurtarmak için ya da insan kendini çıkmaz da hisettiğin de yalan söylemek farz oluyor diyebilirim.

Beyaz yalan söyler misin, ne gibi durumlarda söylersin?

-Bence beyaz yalan söylemiyorum diyen biri net olarak yalan söylüyordur. Kimse tam olarak dürüst olamaz ya da dört dörtlük olamaz. Mesela barış elçisiyim diyerek sizinde ufak bir beyaz yalanınız var kaos seviyorsunuz bu da bir gözlem 😄

Bu hayatta yaşadığın ve ya yaşayamadığın için pişmanlık duyduğun bir şey var mı?

-Öyle spesifik bir pişmanlığım yok benim genelde yaptığım şeyler iyi ve ya kötü de olsa daha sonradan keşke demekten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Pişmanlık değil de bazen insanlara çok fazla şans tanıyorum bu da benim zayıf noktam diyebilirim.

Tanışma ihtimalinin çok düşük olduğu biri ile tanışıp sohbet etme olanağın olsaydı bu kişi kim olurdu? Ondan neler öğrenmek isterdin?

-Ahmet Nur Çebiyle tanışıp istifa et artık demek. Şaka bir yana tanışma ihtimalim düşük olarak değilde imkansız olarak soruyu kabul edip cevaplamak istiyorum. Mustafa Kemal Atatürk ile tanışmayı çok isterdim. Ondan öğreniceğim şeylerin bir sınırı olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar ileri görüşlü ve eşsiz bir liderle tanışmak muazzam birşey olurdu.

Hiç kimsenin bilmediği ve ya farketmediği bir özelliğin var mı? Varsa neden bugüne kadar gizli kaldı?

-Genel olarak neysem oyum. Yani o an ne düşünüyorsam ne yapmak istiyorsam onu yaparım. Kova burcu olmak bunu gerektiriyor 😄 Öyle bilinmedik bir özelliğim olduğunu düşünmüyorum. Varsa bile ben dahi bilmiyorum o derece gizlidir 😄

Seni en çok ne sinirlendirir? Sinirli olma durumuyla baş edebiliyor musun? Edemiyorsan sebebi var mı?

-Beni en çok iki yüzlülük, sahte tavırlar ve kısıtlanmak sinir ediyor. Kimseden şunu duyamazsınız. Sera bunun arkasından konuşmuş ama yüzüne gülüyor lafını duyamazsınız. Ya da Sera çok yapmacık duruyor lafını duyamazsınız. Ben biraz öncede bahsettiğim gibi ne düşünüyorsam biri hakkın da ne hissediyorsam yüzüne söylerim. Ya da o an ne yapmak istiyorsam o tavrı sergilerim. Ama ne yazık ki bu oyun da insanlar kendi karakterlerini hiçe sayabiliyorlar. Ya da bazen gereksiz yere sahte davranabiliyorlar. Burdan sizin aracılığınızla iletiyim bir oyun için yapılacak şeyler değil bunlar en azından ben gereksiz buluyorum. Eğer varsa oyunda makam mevki benim duruşumdan daha değerli benim düşüncelerimden daha değerli o yüzden ben böyle iki yüzlü davranıyorum diyen en azından bu cesareti gösterebilen. Söz veriyorum ben desteklicem oyunda en yüksek mevkiye gelmesi içinde elimden geleni yapıcam.

Çay mı? Kahve mi?

-Öncelikle beni gören bir çok kişi sende caramel macchiato içicek hava var diyor ama ağır filtre kahveciyimdir. Çok fazla filtre kahve tüketiyorum diyebilirim. Kahveyi şekersiz düşmanı kefensiz bırakırım 😄

Samimi olduğun ve ya sevdiğin bir insan kanunsuz bir iş yapsaydı polisi arar mıydın?

-Bu tuzağa düşmem. Pas 😄

Bir film yapabilecek olsaydın filmin konusu ve ismi ne olurdu?

-Tam bir dizi,film kurduyum diyebilirim. Kendimde birşeyler yazıp karaladığım da olmuştu. Poliseye filmlere ilgim çok fazla bunla alakalıydı çok vaktinizi almadan kısaca bahsediyim. Bir katil kasabada cinayet işliyor ve bu cinayetin sonunda cesedin üzerine bir beste bırakıyor. Bu cinayetler seri hale gelmeye başlıyor ve her cesedin üzerinde o kişiye ait bir beste var. Tabi polis araştırmaya başlıyor başındaki komiser olayı çözmeye çalışıyor. İşin sonunda cinayetleri işleyen kişi aslında komiserin kendisi. Dissosiyatif Kimlik Bozukluğuna sahip bir yanı acımasız bir katilken diğer yanı adaleti sağlamaya çalışan bir polis. Adı da Zıtlık diye düşünmüştüm ilk eserim sponsor olucak varsa dm 😄

Hangi takımlısın?

-Bu soruya cevap vermeden önce kendisi Beşiktaş yazdığı için Kaan beyi kınıyorum. O BeşiktAŞK diye yazılır.

Sigara – Alkol kullanıyor musun?

-Sigara hiç içmedim tüketmedim. İlgimi de çekmiyor açıkcası. Ama alkol konusuyla alakalı tam olarak şu repliği söleyebilirim

- Alkol probleminiz varmı ?
+ Alkol ile problemim yok takır takır içiyorum 😄

En sevdiğin şarkı ve nedeni?

-En sevdiğim şarkı kısmı çok zor bir soru. Ben şarkı dinlemeyi çok seven biriyim. Hatta bir çoğunuzda oyun chatinden ya da forumdan sarkı sözü attığımı görüyordur. Tamam uzatma diceksiniz ama açıklamak istedim 😄 En çok Şanışer - Gece diyebilirim.

En sevdiğin film ve nedeni?

-En sevdiğim film açlık oyunları 1 diyebilirim bende yeri çok ayrıdır. Çok film ve dizi izliyorum. Benim için bir çok film çok fazla değerli. Ama yurttan ayrılıp özgür kalıp tek başıma kendi isteğimle izlediğim ilk film olduğu için Açlık oyunlarının yeri bende ayrı. Bu kasım da yeni filmi çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam 15'indeydi. Herkesi gişelere akın etmeye davet ediyorum kesinlikle iyi olacaktır hiç şüphem yok.

Sevgilin/Eşin var mı? Ona buradan ne söylemek istersin?

-Erkek arkadaşım var evet. Ona burdan birşey söylemem gerektiğini düşünmüyorum. Az öncede bahsettiğim gibi ben ne düşünüyorsam o kişinin yüzüne söylemeyi tercih ederim 😄

Yaptığın en büyük çılgınlık neydi?

-Sanırım bir Beşiktaşlı olarak sırf bedava diye Galatasaray stadına gidip maç izlemek oldu. Hatta kazandık herkes üzgün ben sevinmemek için elimden geleni yapıyorum komik bir durum du 😄

Sevdiklerin için yapamayacağın bir şey var mı?

-Evet var. Tereddüt etmem.

Hayatta en çok kıymet verdiğin insan?

-Buna daha önceki soruda da cevapladığım gibi oda arkadaşım diyeceğim. O benim herşeyim.

Evcil hayvanın var mı? Sahiplenmek zorunda kalsan kedi mi sahiplenirdin yoksa köpek mi?

-Evcil hayvanım yok. Yurtta kalıyorum evimde yok :D. Hayvanların sahiplendirilmesine karşı biriyim. Bir çok kişi şuna sığınıyor'' evet aldım ama özgür istediği herşeyi yapıyor ''. Ben sizi bir evin içine kapatıp istediğin herşeyi yapmakta özgürsün desem cidden özgür mü olursunuz bu olaya böyle bakılması gerektiğini düşünüyorum. Hayvanların yeri doğal ortamları olmalı bu tamamen benim kendi fikrim 😄

Oyunun işleyişiyle ve ya yönetimiyle alakalı tavsiyen, önerin ve ya eleştirin var mıdır? Yönetici olsaydınız neleri değiştirmek ve ya nasıl yenilikler getirmek isterdiniz?

-Oyun da en çok ban yiyenlerden biriyimdir sanırım uslu durmuyorum :D. Bazen kaos queenliğim ortaya çıkıyor sağolsun yönetimimizde hiç gözlerini kapatmıyorlar 😄 İşin şaka kısmı bir yana tabiki onlara hak veriyorum. Her ceza daha önceden biri işlediği için vardır. Hiçbir ceza kendi kendine oluşmaz hepsinin aslında dokunduğu bir olay vardır. Ben oyun yönetiminin belkide oyun tarihinde oyuncularla iç içe olan en aktif yönetim olduğunu düşünüyorum. Dünya devi diyebiliceğimiz markalar bile bu konu da ya çok ilgisiz ya da çok yavaş kalıyorlar. Riot gamesten örnek vericem hesabım haksız yere 1 hafta banlandı. Talep açtım bana 8 gün sonra kusura bakmayın evet haksız yere banlanmışsınız diye mesaj attılar onlar mesaj atana kadar benim hesap açılmıştı zaten :D. Riot dediğimiz firma şuan da en çok oynanan oyunların sahini Lol,valorant gibi. Bu konu da gerçekten çok iyiler. Eksikler var mı var ama oyunun yazılım kısmında sadece Mahmut var 1 kişinin bu kadar hızlı olması zaten beklenemez en büyük eleştirileri yavaş kalmaları diyebilirim ama ne yazık ki matematik de bilişim de bu konu da aynı noktaya çıkıyor 1 kişi ile çok hızlı ilerlemek mümkün değil. Ben ellerinden geleni fazlasıyla yaptıklarını düşünüyorum. Hepsinin de emeği ayrı ayrıdır bu soru vesilesiyle hepsine bir teşekkür etmek istiyorum.

Oyun içinde en iyi anlaştığın ve en az anlaşabildiğin arkadaşlarımız kimlerdir?

-Oyun için de en çok anlaştığım 2 kişi var. 2'sininde yeri bende çok çok ayrıdır. İlk olarak oyunu daha önce indirdiğim de o zamanlar benim gibi oyuncuydu kendiside çok yakın arkadaş olduk. Sadece bu oyunla sınırlı kalmadı bir çok şey paylaştık bir çok şey yaptık hala daha özel hayatta olsun baska platformlarda olsun takılırız benim için yeri çok çok ayrı çok temiz kalpli çok iyi niyetli ve çok adaletli olduğunu düşünüyorum zaten bunları söyleyince bir çok kişinin aklında Gonca canlanmıştır o yüzden isim vermeme gerek kalmamıştır diye düşünüyorum 😄 İkinci isim ise Reyhan. Tatlılık desen var asalet desen var güzellik desen var. Aklınıza gelebilicek her güzel şeyin karışımı gibi bende onunda yeri çok ayrı ilk tanışmamız kavgayla olsada en büyük aşklar kavgayla başlar demek istiyorum. Oyun vesilesiyle tanıştığım ve gerçekten hayatımın merkezinde yer edinen Kadiri çok ayrı tutuyorum o iyi ki var.

Anlaşamadığım kişilere gelicek olursa kişi olarak bakmıyorum olaya. Bakın kadın olmak genel olarak çok zor. Özellikle günümüz Türkiyesinde çok daha zor. Kapanırsınız neden kapandın cahil misin derler. Açılırsınız kıza bak dinsiz imansız derler. Etek giyersiniz namusunuza laf ederler. Oyun oynarsınız arkanızdan hadsizlik diz boyu olur. Otobüste minibüste yolda sürekli insanların hakkınız da bir yorumu olur. Her ortamda olduğu gibi ne yazık ki bu oyunda da var. Kadınlarımıza kızlarımıza gereksiz şakalar yapanlar mı dersiniz sarkıntılık yapanlar mı dersiniz arkasından konuşup inanılmaz seviyesiz sohbetler döndürenler mi dersiniz işte ben bunları yapanlara karşıyım. Sipesifik olarak konuşmam gerekirse bir çok kişi neden kurtla bu kadar atışıyorsun diye soruyor. Aslında Kurtla biz en basından beri atışıyoruz ama hep böyle eğlence amaçlı güzel atışmalardı hatta bir keresinde Kurt oyunu bırakıcağını açıkladı. Yanındakiler ses etmezken gitme ben kimle böyle tatlı atışcam diye yazan tek kişi bendim. Fakat sonra arkamdan söylediği sözler işi tamamen kopardı. Bunada böyle bir açıklama getirmek istiyorum.

Bize biraz partinden bahseder misin?

-Parti demenizi kınıyorum Mesut bey. Aile diyelim biz ona. Bizim amacımız 100 kişi olmak değil 10 kişi olup aile olmak vizyonuyla yola çıktık bizi diğer partilerden ayıran en özel şeyin de bu olduğunu düşünüyorum. Biz de lider diye birşey yok bir de yardımcı diye birşey yok bizde sözcü diye birşey yok bizim hepimiz lideriz hepimiz sözcüyüz hepimiz parti kahvecisiyiz caycısıyız temizlikçisiyiz.

Partin senin için ne anlam ifade ediyor?

-Çok güzel bir soru. Özgürlük anlamını ifade ediyor. Bir çok partide her ne kadar seviye farkı yok hepimiz aileyiz sözleri geçsede bir parti baskanı kararları dönüyor az önce bahsettiğim gibi bizde böyle bir durum yok. Biz de herkes özgür. Herkesin kendince fikri herkesin kendince biçimi var. Kimse kimsenin durumuna karışamaz burası bir eğlence platformu o insan oyundan nasıl keyif alıyorsa o şekilde davranmalı ve oynamalı en azından ben böyle düşünüyorum. Makam mevki değil eğlenmek ve keyif almak önceliğimiz. O yüzden en güzel Özgürlük diye cevap verebilirim bu soruya.

Sence sen partin için ne anlam ifade ediyorsun?

-Açıkcası bunu bilmiyorum. Ama şunu söyleyebilirim. Partiye alım yapmıyoruz genel olarak. Bunu zaten bir mizah yoluyla katılım şartları vererek az çok açıklamıştık. Parti geçmişinede bakarsanız ilk gün kimler geldiyse aynı kişiler var. Ve bu süreçte çok fazla kişi partine gelmek istiyoruz şeklinde mesaj attı. Hatta hiç beklemediğim insanlardan bile bu tarz mesajlar almak beni açıkcası mutlu etti demek ki bir yerlerde birşeyleri doğru yapıyorum 😄 Ya da ben üzülmiyim diye öyleymiş gibi davranıyorlar onu onlara sormak lazım

Neden herhangi bir ittifakta yoksunuz?

-Biz kurumlara ya da kuruluşlara bakmaksızın kişiler üzerinden ilerlemeyi doğru buluyoruz.Partiler ve ittifaklar sadece araçtır. Bir ittifakta olursak ve o ittifakın çıkardığı aday bizim kriterlerimize uymazsa sırf kendi çıkarlarımız için o adayı desteklemek istemiyoruz. Önce isimler belli olur biz kendi içimizde bir istişare yaparız. En uygun adayın kim olduğuna karar verir ona göre desteğimizi açıklarız. Partimiz kurulduğundan bu yana 2 seçim gördü. Birincisi Tolga Çıtır'ın ikincisi Fatih Küçük'ün ezici zaferi ile sonuçlandı. Demek ki isimleri doğru analiz edip desteklerseniz ittifak gözetmek sızın başarıya koşabiliyorsunuz. Yarın öbür gün farklı bir ittifak adayı gerçekten dürüst ve oyunun belirli bir mevkisini hak eden biri olarak görürsek onu destekleriz. Herhangi bir yere zorunlu olmak istemiyoruz. Yaşarken bazı şeyleri zorunlulukla yerine getiriyorduk ölüyken rahat olalım bari 😄

Son olarak yeni başkan adayları neden sizin partiye gelmeli? Neden seninle yol yürümeli?

-Bahsettiğim gibi şuan için alım yapmıyoruz. En azından belirli bir süre daha bunu böyle devam ettirmeyi düşünüyoruz. 100 kişi olmak değil 10 kişilik aile olmak önemli bizim için. Bu yolda benimle en basından beri yürüyen Derin'e de ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. Umarım okurken sıkılmamışlardır. Ne hissediyorsam ne düşünüyorsam her zaman yaptığım gibi cevap vermeye çalıştım. Bana bu teklifle geldiğin için tekrardan çok teşekkür etmek istiyorum.

İnsanların illa bize gelmelerine gerek yok zaten. Burası bir oyun platformu ve eğleniyorsanız 2 kişilik parti bile sizin için koca bir aile demektir. Eğlenmenize ve keyif almaya bakın. Projenin devamını heyecanla bekliyorum. Ben yaparken cok eğlendim umarım sizlerde okurken eğlenirsiniz herkese keyifli oyunlar

Zaman ayırdığın için teşekkür ederim başkanım.
Röportaj yapan arkadaş taraflı sorular sormuş kınıyorum 😀
Sera başkan hayat hikayendeki bir konudan çok etkilendim ve neler yaşadığını az çok anlayabiliyorum
En güçlü kadın en kötü günlerini tek başına atlatmış kadındır seni takdir ediyorum hayatında başarılar diliyorum 🌹

S

Sera*

Ziyaretçi
Kaan beyin büyük sırrını ortaya niye çıkardınız sera hanim 😱
Üstelik Galatasaray stadında maç izlemeniz de çok değişik olay. Güvenliklerin bundan sonra Galatasaray marşı söyleyenleri içeri almasi gerekiyor
Tamamen ağzımdan kaçtı Sipancım 😅😅

S

Sera*

Ziyaretçi
Bu kuru iftiradır benim kaçak kumar siteleriyle ve oyunlarıyla işim olmaz…
(Sadece kendimin sitesi varsa işim olur)
Hayır günler diliyorum…
Ve Beşiktaş yazdığım için camiamızdan özür dileyip BEŞİKTAŞK yazarak burdan düzeltiyorum 😂
BeşiktAŞK camiası olarak affedici bir camiayız biliyorsunuz Kaan bey ibanımıza atıcağınız miktar bizi tatmin eder sjkss

S

Sera*

Ziyaretçi
Bir kişi ile aile olmak sadece kan bağı ile olmaz..zaman zaman hayatımıza öyle insanlar çıka gelir ki aileden öte olur, hayatınızın merkezi haline gelir.. Sende benim hayatımın merkezindesin iyi ki varsın, birlikte mutlu sonsuzluğa..❤️💕💕
Not: Gs maçında ben olsam bağırırdım sonra tüm stad beni kovalardı kfkdkdkkdld
😍😍

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
BeşiktAŞK camiası olarak affedici bir camiayız biliyorsunuz Kaan bey ibanımıza atıcağınız miktar bizi tatmin eder sjkss
ANÇ yi yolla bırak ibana parayı kendime ibanımı alayım hesaplar sizin olsun dkkckskfkkdkv

S

Sera*

Ziyaretçi
Röportaj yapan arkadaş taraflı sorular sormuş kınıyorum 😀
Sera başkan hayat hikayendeki bir konudan çok etkilendim ve neler yaşadığını az çok anlayabiliyorum
En güçlü kadın en kötü günlerini tek başına atlatmış kadındır seni takdir ediyorum hayatında başarılar diliyorum 🌹
Röportaj yapan kişi soruları da önceden yollayıp hazırlanın dedi Ali bey 😅

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

T

Tolga

Ziyaretçi
Mesut başkanım, öncelikle çalışmanız için tebrik ediyorum, elinize emeğinize sağlık. Ancak bir noktaya parmak basmak istiyorum. Zombi olduğunu iddia eden Sera hanımla röportaj yapmışsınız. Ancak, maşallah nasıl bir zombiyse bir sürü şey konuşmuş. Bu nasıl zombilik ? Bu nasıl yaşayan ölülük ? Sera hanımın gerçek yüzünü, zombi olmadığını, rol yaptığını gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Bu arada Zombi Rehabilitasyon Merkezimizin açılışını birkaç gün içinde yapacağız. Tüm halkımızı davet ediyorum.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Mesut başkanım, öncelikle çalışmanız için tebrik ediyorum, elinize emeğinize sağlık. Ancak bir noktaya parmak basmak istiyorum. Zombi olduğunu iddia eden Sera hanımla röportaj yapmışsınız. Ancak, maşallah nasıl bir zombiyse bir sürü şey konuşmuş. Bu nasıl zombilik ? Bu nasıl yaşayan ölülük ? Sera hanımın gerçek yüzünü, zombi olmadığını, rol yaptığını gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Bu arada Zombi Rehabilitasyon Merkezimizin açılışını birkaç gün içinde yapacağız. Tüm halkımızı davet ediyorum.
Röportaj esnasında ben de çok şaşırmıştım 😅