İstanbul Valisi Olarak Göreve Başlamam Hk. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan EMRE YILMAZ 1907
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Sanat bakanlığını ne zaman kuruyoruz
Dalgacılığınız için teşekkürler Farklı Çalıştaylarımızın kendi adıma olduğunu ve İyi bir şekilde Çalışmalarını Yaptığımı söylemiştim ilgili çalışmalarla alakalı olarak istişareler yapıldıktan sonra Kamuoyu adına sonrasında paylaşılacak e azıcık sabır.. yaptıklarımız yapacaklarımızın tamı tamına bir Teminatı olacak. Raporlanma yapacak olana da saygımız sonsuz raporlayabilirler ancak her konu için de raporlama yapılması hoş olmuyor biz bir makamı temsil ediyoruz biraz düzgün konuşulur ise hiç bir problem kalmayacak muhalefet yapılacak ise eğer daha saygın, yormadan güzelce dalga geçmeden kişi haklarına hakaret etmeden düşünceleri aktarabilir olsak hepimiz için daha güzel olacak

A

A K G

Ziyaretçi
Dalgacılığınız için teşekkürler Farklı Çalıştaylarımızın kendi adıma olduğunu ve İyi bir şekilde Çalışmalarını Yaptığımı söylemiştim ilgili çalışmalarla alakalı olarak istişareler yapıldıktan sonra Kamuoyu adına sonrasında paylaşılacak e azıcık sabır.. yaptıklarımız yapacaklarımızın tamı tamına bir Teminatı olacak. Raporlanma yapacak olana da saygımız sonsuz raporlayabilirler ancak her konu için de raporlama yapılması hoş olmuyor biz bir makamı temsil ediyoruz biraz düzgün konuşulur ise hiç bir problem kalmayacak muhalefet yapılacak ise eğer daha saygın, yormadan güzelce dalga geçmeden kişi haklarına hakaret etmeden düşünceleri aktarabilir olsak hepimiz için daha güzel olacak
kral bunlar ne anlar görevden ne anlar medeniyetten helede @E M İ R H A N hiç anlamaz büyüklük sende kalsın 😀

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Beğenmeyebilirsiniz Saygı duyarım
Eleştirebilirsiniz Ona da Saygı duyarım..
Ama boş konuşmalar olunca üzülüyorum. Yaptığınız fotoğraflar hoş değil, anlatım bozukluğu çok, ama maalesef bana karşı saygınız yok.. Ben en ufak dalga geçmedim küfür-hakaret etmedim ama sizler Vasıfsız bilmem ne ağzıma yakışmayan cümleleri dile getirdiniz ne acı.. siz raporlarsınız içiniz kötü ben kimseyi raporlamam çünkü iyi niyetli kimseyle kötü olmayı istemeyen bir insanım beni tanıdığınızı zannediyorsunuz .. Ama yazdığınız Her yazı için yine de teşekkür edeceğim saygımı bozmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...