İSTANBUL’DA REZALET TABLOSU: BÜYÜKŞEHİR 58. SIRADA, YETKİLİLERDEN CEVAP YOK ! (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Başkan medya bizimle röportaj yapmak istediğinizi söylediniz fakat bunu kabul etmedik.

Sizin ile oyun üzerinden yazıştığımız mesajları buraya atmanız hakkında benden bir izin istemediğinizi ve kabul ettiğimi hatırlamıyorum.

Medya adı altında konuşmalarımızı buraya ekleme hakkını size kim veriyor?

Siz birşeyler sordunuz diye cevap vermek zorunda mıyız?

Vermediysek vermediğimizi belirttiğimiz özel yazışmaları sözde araştırma adı altında
paylaşmanız etik mi?

Açıkçası ben röportaj yapmadığım halde editörünüzün bana yazdığı mesajlara verdiğim cevapları benden izinsizce burada paylaşmasını istemiyorum ve benim olduğum kısımların kaldırılmasını özel alanı ihlal ettiği gerekçesiyle kaldırmasını istiyorum.

@BaşkanOnline
Medya özgürlüğü var her türlü herşeyi paylaşır. Ne söylediklerinize dikkat edeceksiniz Medya karşısında . Pancar dersiniz, gazetede lahana olarak çıkar. Bunun şikayeti olmaz

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Başkan medya bizimle röportaj yapmak istediğinizi söylediniz fakat bunu kabul etmedik.

Sizin ile oyun üzerinden yazıştığımız mesajları buraya atmanız hakkında benden bir izin istemediğinizi ve kabul ettiğimi hatırlamıyorum.

Vermediysek vermediğimizi belirttiğimiz özel yazışmaları sözde araştırma adı altında
paylaşmanız etik mi?

Açıkçası ben röportaj yapmadığım halde editörünüzün bana yazdığı mesajlara verdiğim cevapları benden izinsizce burada paylaşmasını istemiyorum ve benim olduğum kısımların kaldırılmasını özel alanı ihlal ettiği gerekçesiyle kaldırmasını istiyorum.

@BaşkanOnline
bi yerden tanıdık geldi bak şimdi acaba bunu kullanan kişi kim hadi size bir bilmece sorayım gideyim sabaha kadar düşünün alkşsdlkasklfaf

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Medya özgürlüğü var her türlü herşeyi paylaşır. Ne söylediklerinize dikkat edeceksiniz Medya karşısında . Pancar dersiniz, gazetede lahana olarak çıkar. Bunun şikayeti olmaz
Medya özgürlüğü dediğiniz şey oyundan yazışıp izin istemeden burada paylaşmak mı muhalefet olmak için konuşmayın. Medya özgür haber yapabilir ama karşısında ki insan ile konuşmalarını kullanacaksa izin isteyecek kimse burda çocuk değil kullandığı yazılar hakkında izin istemeyi bilmiyorsa bu onun sorunu. Ben röportaj vermedim oyunda bana yazdığı normal yazıları burada KULLANAMAZ.

YGP İLETİŞİM BAŞKANLIĞI

Yükselen Gençlik Partisi İletişim Başkanlığı
Vatandaş
Yükselen Gençlik Partisi olarak ;
Parti Başkanımızın yapmış olduğu gönderilere saçma sapan cevap vererek olayı başka tarafa çekmiştir Kadir adlı şahıs , tarafsız veya özgür medya ile bir alakası olmadığı izinsiz bir şekilde paylaşılması suçtur ve gereğenin yapılmasını yönetimden arz ederiz.
@BaşkanOnline

- Yükselen Gençlik Partisi Yönetimi

Hasanc57

Altın Ok-Parti Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı

paylaşmanız etik mi?

@BaşkanOnline
Bu konuda gercekten haklı neticede herkesin kendine ozel bir yasami var. Röportaj onceden belirlenip ona gore program yapilmasi kanatindeyim.Birde yapilan yazismalarin bu sekilde yayin yapilmasi son derece etik degildir. Bu yanlistan kısa surede dönüşeceğini umit ediyorum.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Medya özgürlüğü dediğiniz şey oyundan yazışıp izin istemeden burada paylaşmak mı muhalefet olmak için konuşmayın. Medya özgür haber yapabilir ama karşısında ki insan ile konuşmalarını kullanacaksa izin isteyecek kimse burda çocuk değil kullandığı yazılar hakkında izin istemeyi bilmiyorsa bu onun sorunu. Ben röportaj vermedim oyunda bana yazdığı normal yazıları burada KULLANAMAZ.
Medya sizin yazdıklarınız haricinde birşey paylaşmamış sonuçta. Röportaj talep etmiş, sizde istememişsiniz. Oda bunları bize haber olarak paylaştı. Bunda illegal bir durum söz konusu değil bence. Paylaştıkları cümlelerde, söylediklerinizden harici sözler varmı. Yalan. Bilgi var mı ona bakmak lazım

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Yükselen Gençlik Partisi olarak ;
Parti Başkanımızın yapmış olduğu gönderilere saçma sapan cevap vererek olayı başka tarafa çekmiştir Kadir adlı şahıs , tarafsız veya özgür medya ile bir alakası olmadığı izinsiz bir şekilde paylaşılması suçtur ve gereğenin yapılmasını yönetimden arz ederiz.
@BaşkanOnline

- Yükselen Gençlik Partisi Yönetimi
Konuyu başka yere çektiğim yok. Medya'nın paylaşımlarına göre bende düşüncelerimi yazdım.
Düşünce özgürlüğü mü kullanarak...

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Gerçekten çok sinirlendim bu duruma.
Arkadaşlar biz bu oyunu oynuyoruz diye bize gelen her röportaja cevap vermek zorunda değiliz. Cevap vermediğimiz röportajlarda verdiğimiz yorumlar ya da konuşmalar röportajın içeriğine nasıl dahil edilebilir?.
Sözde medya adı altında yaptığınız bu işlemler izin alınarak yapılmalı ben buna izin vermedi Tevfik başkan buna izin vermedi. Önce emrivaki bir şekilde Parti sözcüsünün görevini tanımlayıp parti sözcüsünün görevi mi diye bilgi vermektir diyerek geçen bir konuşma var ben de röportaj yapmamamız sebebini söyledim ki bunun da bir kısmı kırpılarak izinsiz buraya eklenmesi gazeteciğinin etik ilkelerine ve özel hayatın gizliliğine aykırıdır.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi

paylaşmanız etik mi?

@BaşkanOnline
Medya konuşmak istemediğinizi, konuşmadığınızı yazabilir.
Her şey sizin isteğinize göre olamaz.
Talebiniz reddedilmiştir.
Hatta medya bu davranışınızı da haber yapabilir.
Herkese açık bir oyun oynuyorsanız, bir partiniz varsa, yöneticileri belliyse, iddia varsa yanıtlarsınız, yanıtlamak istemiyorsanız yanıtlamak istemiyorlar dendiğinde bir şey diyemezsiniz.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Arkadaşlar biz bu oyunu oynuyoruz diye bize gelen her röportaja cevap vermek zorunda değiliz. Cevap vermediğimiz röportajlarda verdiğimiz yorumlar ya da konuşmalar röportajın içeriğine nasıl dahil edilebilir?.
Sözde medya adı altında yaptığınız bu işlemler izin alınarak yapılmalı ben buna izin vermedi Tevfik başkan buna izin vermedi. Önce emrivaki bir şekilde Parti sözcüsünün görevini tanımlayıp parti sözcüsünün görevi mi diye bilgi vermektir diyerek geçen bir konuşma var ben de röportaj yapmamamız sebebini söyledim ki bunun da bir kısmı kırpılarak izinsiz buraya eklenmesi gazeteciğinin etik ilkelerine ve özel hayatın gizliliğine aykırıdır.
Cevap vermek zorunda değilsiniz.
Ancak cevap vermemeniz bir haber değeri olabilir.
Oyunda en kalabalık güçlü ilk 3 parti içinde yer alıp, röportaj yapmıyoruz derseniz bu bir haberdir.
Bu kadar basit.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Sözde medya kelimesini düzeltiniz,
Oyun tarafından resmi olarak tanınan bir çalışmaya böyle diyemezsiniz.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Medya sizin yazdıklarınız haricinde birşey paylaşmamış sonuçta. Röportaj talep etmiş, sizde istememişsiniz. Oda bunları bize haber olarak paylaştı. Bunda illegal bir durum söz konusu değil bence. Paylaştıkları cümlelerde, söylediklerinizden harici sözler varmı. Yalan. Bilgi var mı ona bakmak lazım
Israrla anlamak istemiyorsun. Röportaj talep edebilir. Ben de bu talebi reddedebilirim. Yükselen Gençlik Partisi yönetimi veya genel başkanı röportajı reddetti yazabilir fakat benimle olan oyun konuşmalarını burada PAYLAŞAMAZ. Benim yazdığım cümleleri benden izin almadan burada PAYLAŞAMAZ. Benden izin almadan aramızda geçen konuşmayı başka bir platforma AKTARAMAZ.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Israrla anlamak istemiyorsun. Röportaj talep edebilir. Ben de bu talebi reddedebilirim. Yükselen Gençlik Partisi yönetimi veya genel başkanı röportajı reddetti yazabilir fakat benimle olan oyun konuşmalarını burada PAYLAŞAMAZ. Benim yazdığım cümleleri benden izin almadan burada PAYLAŞAMAZ. Benden izin almadan aramızda geçen konuşmayı başka bir platforma AKTARAMAZ.
Adı üstünde medya. Her türlü olayı haber yapabilir. Bu medya özgürlüğüdür. Reel hayatta da böyledir bu. Medya bir fotoğraf çeker , ve o fotoğraf dan 10 ayrı haber çıkarır. İyi yada kötü

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Medya konuşmak istemediğinizi, konuşmadığınızı yazabilir.
Her şey sizin isteğinize göre olamaz.
Talebiniz reddedilmiştir.
Hatta medya bu davranışınızı da haber yapabilir.
Herkese açık bir oyun oynuyorsanız, bir partiniz varsa, yöneticileri belliyse, iddia varsa yanıtlarsınız, yanıtlamak istemiyorsanız yanıtlamak istemiyorlar dendiğinde bir şey diyemezsiniz.
Yanıtlamak istemiyorlar demelerine bir şey söylemiyorum benim de olan konuşmasın ekran alıp kırpıp atarken benden izin almaları gerekmez mi?

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Sizinle olan konuşmasını değiştirip de yayınlayabilir, manipüle de edebilir.
Haberci bu.
Haberci diye söylemediğim şeyleri yazabilir mi yani?

O zaman bunu da haber yapsınlar

Ben yükselen gençlik parti başkanı Sevim Aydın bundan sonra ben ve partim hiçbir medya kuruluşunun röportajlarına cevap vermeyeceğiz. İzinsiz kullanmalarına da mahal vermemek için gelen tekliflerini ( mesajlarını) okundu yapıp bırakacağız.

Yeni bir haber olarak haber yapabilirsiniz iyi geceler dilerim🙏🏻🌹

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Haberci diye söylemediğim şeyleri yazabilir mi yani?

O zaman bunu da haber yapsınlar

Ben yükselen gençlik parti başkanı Sevim Aydın bundan sonra ve partim hiçbir medya kuruluşunun röportajlarına cevap vermeyeceğiz. İzinsiz kullanmalarına da mahal vermemek için gelen tekliflerini ( mesajlarını) okundu yapıp bırakacağız.

Yeni bir haber başlıyor haber yapabilirsiniz iyi geceler dilerim🙏🏻🌹
Medya kuruluşumuzun arkasındayız,
Sorulan soruları yanıtsız bıraktı şekilde haberler yapar arkadaş o halde :) @BaşkanOnline Medya
Yükselen Medyayı kullanabilirsiniz, zaten kendinize ait bir medya kuruluşunuz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...