M
Murat Ünlü
Ziyaretçi
Ben Çankırı'yı istiyom diyon anlamıyon muHer yer vatan toprağı başkanımatayabilir

Ben Çankırı'yı istiyom diyon anlamıyon muHer yer vatan toprağı başkanımatayabilir
Abi senden beklenmedik performanslar@KadirB ben gidiyorum iktidar olurlar demedi deme. dansoz de gelecekmis bak oyle diyorlar.
Gel beraber gidelimAbi dedik, korur kollar dedik, kötü yola itmez dedik.
Kıyak abiymişsin sende hasan abii
Form cok sessiz reis canlandirmak lazimAbi senden beklenmedik performanslar![]()
Emirhan gerek varmı iktidar olmana bunun içinIktidar olursak dansoz bile cagiracaz
Yok uc kurusa bes kofteEmirhan gerek varmı iktidar olmana bunun için![]()
Gel beraber gidelim
Anlamadın neyseYok uc kurusa bes kofte![]()
Anılar diyorsunBen Çankırı'yı istiyom diyon anlamıyon mu![]()
Sende gel ÖmerAbi hani beraber gidiyorduk![]()
Murat bey zaten destek üzerinden işlem yapıldı, ekstra talebiniz nedir?
Murat bey zaten destek üzerinden işlem yapıldı, ekstra talebiniz nedir?
abi senmisin bunları yazan@KadirB ben gidiyorum iktidar olurlar demedi deme. dansoz de gelecekmis bak oyle diyorlar.
Gençler hasan abinin telefonu kaybolmuş bulan gören olursa en yakın karakola bıraksın. Tşklerabi senmisin bunları yazan
Bulursam teslim ederim İmamdan çok hasan abiye inanırım yazıyı görünce şok oldumGençler hasan abinin telefonu kaybolmuş bulan gören olursa en yakın karakola bıraksın. Tşkler![]()
Hello ben geldim üstad paket kurban olsun sana ama para yok @Ömer.0123Eğitim paketi var mı![]()
Eğitim paketi yoksa bende yokumHello ben geldim üstad paket kurban olsun sana ama para yok @Ömer.0123