İstifa Bildirisi ! (1 Kişi İçeride)

Y

YasinKartal

Ziyaretçi
Bir partinin kardeş parti gibi olması birlikte hareket etmesi neden zorunuza gidiyor ? Bunda himaye diye bişey yok ortaklaşa haraket ediyoruz hepsi bu
kardeş parti farklı bir partinin küçülmeye giderek başka bir partinin himayesi altına girmesi farklı he bu arada ahmet, ayhana atama konusunda güvenmeyenler sana nasıl güvendi sen mi çok güvenilirsin ayhan mı güvenilmez ?

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
kardeş parti farklı bir partinin küçülmeye giderek başka bir partinin himayesi altına girmesi farklı he bu arada ahmet, ayhana atama konusunda güvenmeyenler sana nasıl güvendi sen mi çok güvenilirsin ayhan mı güvenilmez ?
Bir parti küçülerek himayeye geçme diye birşey yok
İkinci konuya geçelim anlayamadıysan ben anlıtayım güven konusubda herhangi birşey yok zaten MB ve İB çoktan seçilmişti onlar seçildiği için tabiki Oyun baskanı göreve oylaması Hayır alacaktı seçildiği için
Ayrıca konunun şuan bunla ne alakası var işte lafım atayım ortada gözükeyim anlıyorum seni sende haklısın

BurakAtak

EFELER
27. Dönem Oyun Başkanı
İkinci konuya geçelim anlayamadıysan ben anlıtayım güven konusubda herhangi birşey yok zaten MB ve İB çoktan seçilmişti onlar seçildiği için tabiki Oyun baskanı göreve oylaması Hayır alacaktı seçildiği için
Ayrıca konunun şuan bunla ne alakası var işte lafım atayım ortada gözükeyim anlıyorum seni sende haklısın
Ahmetcim bu arkadaşlar 2 defa sevinç çığlıkları attılar ya sonra boğazlarına dizdik ondan bu çırpınışları normaldir aldırış etme 😂😂

Y

YasinKartal

Ziyaretçi
Siz numunemisiniz
Sen kimsin kardeşim vasfın ne
burak sen yazım kurallarını öğrendiğinde cevap alırsın. kurt oyun özelinde vasfım zaten yazıyor ama anladığım kadarıyla siz hiç alışık değilsiniz insanların size cevap vermesine bunu aşmanız lazım nacizane tavsiyemdir. ahmet sana gelelim meclis baskanı seçtin de atamaları o mu yaptı, mantıksız, daha güzel "cevaplar" bulabilirsin o potansiyelin var

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
burak sen yazım kurallarını öğrendiğinde cevap alırsın. kurt oyun özelinde vasfım zaten yazıyor ama anladığım kadarıyla siz hiç alışık değilsiniz insanların size cevap vermesine bunu aşmanız lazım nacizane tavsiyemdir. ahmet sana gelelim meclis baskanı seçtin de atamaları o mu yaptı, mantıksız, daha güzel "cevaplar" bulabilirsin o potansiyelin var
Seçim onun arkasından olduğu için atayamadı yaa oda onaylanmayonca oyun yönetimine geçti 😉 biz onu yapmasaydık meclis yapacaktı

BurakAtak

EFELER
27. Dönem Oyun Başkanı
Tamam olur ders alayım ama keşke sende öğrenmiş olsaydın bunu söylerken 😂 tamam çocuk adam git uyu yarın okulun var

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Ne anlatıyon sen

K

KURT 77

Ziyaretçi
Yav gözünü seveyim seninkiler ölüm sessizliğine yatmış hesap kapatıp kaçanlar olmuş sen ne anlatiyon daha ne cevabı otur izle

Y

YasinKartal

Ziyaretçi
Seçim onun arkasından olduğu için atayamadı yaa oda onaylanmayonca oyun yönetimine geçti 😉 biz onu yapmasaydık meclis yapacaktı
Kendini mi kandırdın benim buna inanacağıma mı inandırdın kendini yanınızdaki kişiler ayhanın adaletli dağıtacağına güvenmedi ve yönetime pasladı işi. Birlikte karar almış olsanız zaten bu yasa tasarısını sunmazdınız ;)