Ne sunup sunmicağımıza senmi karar veriyorsun sunduk geçmedi sıkıntı yok dostum sen bizi ne kadardır tanıyorsunda ortalık yapıyorsun burdaKendini mi kandırdın benim buna inanacağıma mı inandırdın kendini yanınızdaki kişiler ayhanın adaletli dağıtacağına güvenmedi ve yönetime pasladı işi. Birlikte karar almış olsanız zaten bu yasa tasarısını sunmazdınız![]()
sizde başka kelime bilmiyorsunuzbenim yarın okulum yok olsa hayatımızda ne değişirdi mesela yaş + oyuna eski başlamış olmak bu 2 argümandan öteye ne zaman gidersiniz
Ben hazırım da onlar Hazır mı bi sorunBiraz sessizlik Lütfen Birazdan Açıklanacak @KURT 77 Hazir misin Kardesim
hahahahahahahaNe sunup sunmicağımıza senmi karar veriyorsun sunduk geçmedi sıkıntı yok dostum sen bizi ne kadardır tanıyorsunda ortalık yapıyorsun burda
Hemen açıklamak İstemiyoruz Malum Kalp var Herkeste kalplerine inebilir Say baştan Say Yalnız ben sayamadım Kurt sen sayBen hazırım da onlar Hazır mı bi sorun![]()
Utanmadan birde gülüyor ya nediyimki ben buna hepsi aynı kafahahahahahahaha
Profesör Doktor Mazhar Osman Göreve.Utanmadan birde gülüyor ya nediyimki ben buna hepsi aynı kafa![]()
Adam oladar heyecanlan diki banlı olduğu halde foruma bakmaya çalışıyor ahahahahahhHemen açıklamak İstemiyoruz Malum Kalp var Herkeste kalplerine inebilir Say baştan Say Yalnız ben sayamadım Kurt sen say![]()
O malum kişi anca getir götür yaparAdam oladar heyecanlan diki banlı olduğu halde foruma bakmaya çalışıyor ahahahahahh
ayhan mesajına bir alttaki alıntında cevap vermisim de ona gülüyorum. tek kişi tüm hesapları kontrol ediyor gibi geliyor artıkUtanmadan birde gülüyor ya nediyimki ben buna hepsi aynı kafa![]()
İddialarınızı destekleyen somut bir belge var mı?ayhan mesajına bir alttaki alıntında cevap vermisim de ona gülüyorum. tek kişi tüm hesapları kontrol ediyor gibi geliyor artık
O sizde olur ancaayhan mesajına bir alttaki alıntında cevap vermisim de ona gülüyorum. tek kişi tüm hesapları kontrol ediyor gibi geliyor artık
İtham ediyorsun kanıtın varmı ?ayhan mesajına bir alttaki alıntında cevap vermisim de ona gülüyorum. tek kişi tüm hesapları kontrol ediyor gibi geliyor artık
biraz konuşsak senin mesajların somut belge olur ancak bu konunun altı yeterince dolduİddialarınızı destekleyen somut bir belge var mı?
Böyle soyut düşüncelerle soyut teorilerle bu iş olmuyor. Bir teori ortaya konulduysa o teori ispatlansın.İddialarınızı destekleyen somut bir belge var mı?
@YasinKartalBöyle soyut düşüncelerle soyut teorilerle bu iş olmuyor. Bir teori ortaya konulduysa o teori ispatlansın.
Ortaya koyduğunuz teoriyi benim mesajlarımla nasıl ispatlayacaksınız çok merak ediyorum açıkçası.biraz konuşsak senin mesajların somut belge olur ancak bu konunun altı yeterince doldu
Erkek yaBoş konuşuyorsun. , benim başarılarımı herkes biliyor sen partiyi işçi ve emekçi nin himayesinde devam ettir devam et buna
Forumdan 1 ay uzaklaştırıldınızBir kemiğin ardında saatlerce yol giden İtler bile gülecek kimsesizliğinize...(Hüseyin Nihal ATSIZ)