K
KURT 77
Ziyaretçi
Buda gittiForumdan 1 ay uzaklaştırıldınız

Buda gittiForumdan 1 ay uzaklaştırıldınız
Forumdan 3 gün uzaklaştırıldınız.Samet senin için dediğim bir söz vardı hatirlarmisin yada dur ben hatırlatayım sen karaktersizin teksin
Forumdan 1 gün uzaklaştırıldınız"Parazit yapma" (Kardelen Kurt) .d
İdam etseydik direk?Forumdan 1 ay uzaklaştırıldınız
Forumdan 1 gün uzaklaştırıldınızErkek ya
Size mi soracağız ?İdam etseydik direk?
Bana sorun mu demişim? Nihal atsızın sözü paylaşılmış cezayı hakeden bir yorum olduğunu herkes kabul eder fakat 1 ay ? Direk karaktersiz diyen arkadaş 3 gün yemiş. Sonra tepki gösterilince de tepki gösterdi diyorsunuzSize mi soracağız ?
Biz ilgili arkadaşı bir çok kez uyarı banı attık her defasında uyarıyı ciddiye almadan devam etti bir daha olursa bu sefer süresiz olacak konu kapanmıştırBana sorun mu demişim? Nihal atsızın sözü paylaşılmış cezayı hakeden bir yorum olduğunu herkes kabul eder fakat 1 ay ? Direk karaktersiz diyen arkadaş 3 gün yemiş. Sonra tepki gösterilince de tepki gösterdi diyorsunuz
Adam karaktersiz demiş 3 gün ban yemiş evet.Bana sorun mu demişim? Nihal atsızın sözü paylaşılmış cezayı hakeden bir yorum olduğunu herkes kabul eder fakat 1 ay ? Direk karaktersiz diyen arkadaş 3 gün yemiş. Sonra tepki gösterilince de tepki gösterdi diyorsunuz
Uyarıları takip etmiş olsaydım daha isabetli yorumlardım zaten yetenek işi değil bu. İlginç geldi sorguladım cevabı aldım uzatmadım zatenAdam karaktersiz demiş 3 gün ban yemiş evet.
Defalarca uyarmışız devam etmiş 1 ay vermişiz.
Ceza yorumlama yeteneğiniz yok ise bu konuda cok da yorum yapamyın.