İSTİFA HK. (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan sakaahmet3419
  • Başlangıç tarihi

34KRAL34.

Üye
Vatandaş
İttifak kurmak isteriz ama birleşme istemiyorum bekir başkanım bunu sende iyi bilirsin sende karşıydın bir ara hatırlatırım bizim başkan bize üyelere sormadan arkadan işler çevirirse karşılıgını alır herzaman

34KRAL34.

Üye
Vatandaş
Beni sen iyi tanırsın her zaman adaletden yana dururum ve oyun içinde herhandi bir hatam yada eksigim varda oyun yönetimi ceza verebilir sıkıntı olmaz ama her zaman adalet için oyun kuralı ne ise öyle oynarım

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
İttifak kurmak isteriz ama birleşme istemiyorum bekir başkanım bunu sende iyi bilirsin sende karşıydın bir ara hatırlatırım bizim başkan bize üyelere sormadan arkadan işler çevirirse karşılıgını alır herzaman
O konuda birşey diyemem parti içinizdeki durumlara hakim değilim başkanım. Birleşme ve ittifaklık farklı konular. Umarım hakkınızda hayırlısı olur 🙏

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
ahmet tutunamayanlar seni bekliyormuş sen gelde bende bu vesileyle kendime pt bakayım az

Berat Koto

Milli Savunma Bakanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Siz hiçbirsey istemezsiniz hepinizi çok iyi tanıyoruz