İttifak hk (3 Kişi İçeride)

Büyük Mesut

Türkiye Valisi - Tek Tabanca Bozkurt Harekat
Vatandaş
Kralım millet başka birleşmeler için ayrılıyor ittifaklar değişiyor sadece ittifaksız olmuyor yani

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
Yasaklı Üye
50. Dönem Oyun Başkanı
Bir zamanlar ben söylemiştim oyunda hiç bir ittifak kalmayacak diye beni dinleyen yoktu şimdi bir baktım ki herkes ayrılmış ne olduda ayrıldılar bilemiyorum ama ittifak olacaksa iyi düşünülmesi ve dogru parti dogru insan insan olmadı lazım insanların arkasından iş çevirme olmadan ancak öyle ittifak olunur

SAYGILARIMLA ARZ EDERİM
Tm

34KRAL34.

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Secimden sonra inşallah bakalım bozkurt partisine gidecegim kabul ederlerse benim bir prensibim var hangi parti olursa olsun adaletden yanayımdır adalet olmadığı yerde kendim ve partideki üyelerimi bile zor durumda kalmaması adına kendimi öne sürerim benim içimdeki kişiliğim budur egerki herhangi partiden partime yada herhangi partiye küfür saygısızlık aşşalıyıcı alaycı kelimeler yapılırsa yönetim ve gerekli neresi varsa başvuru yaparım hiç kimse burda kendi adına yada arkadaş kurdugu arkadaş oldugu kişite yada ailesine küfür saygısızlıl edemez eski partim olan ilk adin partisinde böyle hiç bir şey olmamıştı ordaki arkadaşlık başkaydı 1 kişi hariç diger başkanlarım çok ama çok efendi cana yakın arkadaşım inşallah iyi yerlere gelirler
2 partim olan meşalede öyle içe yakın kimse görmedim yapmacık gibilerdi sakaahmet edanurşeker hasan başkan bu. Kişiler hariç diyerleri gözümde hiç degerleri yoktur

İnşallah 3 partim iyi olur bozkurt bekle beni secimden sonra sizleyim

AKTO

BHP | Yönetim Üyesi
Vatandaş
Secimden sonra inşallah bakalım bozkurt partisine gidecegim kabul ederlerse benim bir prensibim var hangi parti olursa olsun adaletden yanayımdır adalet olmadığı yerde kendim ve partideki üyelerimi bile zor durumda kalmaması adına kendimi öne sürerim benim içimdeki kişiliğim budur egerki herhangi partiden partime yada herhangi partiye küfür saygısızlık aşşalıyıcı alaycı kelimeler yapılırsa yönetim ve gerekli neresi varsa başvuru yaparım hiç kimse burda kendi adına yada arkadaş kurdugu arkadaş oldugu kişite yada ailesine küfür saygısızlıl edemez eski partim olan ilk adin partisinde böyle hiç bir şey olmamıştı ordaki arkadaşlık başkaydı 1 kişi hariç diger başkanlarım çok ama çok efendi cana yakın arkadaşım inşallah iyi yerlere gelirler
2 partim olan meşalede öyle içe yakın kimse görmedim yapmacık gibilerdi sakaahmet edanurşeker hasan başkan bu. Kişiler hariç diyerleri gözümde hiç degerleri yoktur

İnşallah 3 partim iyi olur bozkurt bekle beni secimden sonra sizleyim
insallah baskanım, bekliyoruz.
dedigim gibi kapımız herkese acık

34KRAL34.

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben içimdekileri anlatıyorum sadece kimse beni yanlış anlamasını istemem saygıda duyarım yanlış bir kelime ettiysemde özür dikemesini bilirim beni herkes tanır