İTTİFAK KURULUŞ BİLDİRİMLERİ BURADAN YAPILACAKTIR. (1 Kişi İçeride)

Mehmet 09

48. Dönem Meclis Başkanı
Vatandaş
İttifak Partilerimizin Haberi Olmadan Yapılan Katılım Bildirisini Kabul Etmiyoruz.
Oyun Yönetiminin Yapılan Bildiriyi Dikkate Almamasını Rica Ediyoruz.

Hilal Ordusu Partisi'nin İttifakımızla İlişkisi Bulunmamaktadır.

Kurtuluş İttifakı
Bu durumdan haberim yoktu. Oyun yönetimi mesajımı dikkate almasın. Sorun değil 👍

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
HİLAL ORDUSU
KURTULUŞ İTTİFAKI
İttifak tanımlanmıştır.
Ayrıca bu mesaja gülücük atan 3 kişi de forumdan 9 gün banlanmıştır.
Lafa gelince rekabet yok diye konusup, rekabet yaratacak hamlelerle bile dalga geçen, moral motivasyon kişilerin varlığına artık forumda izin vermeyeceğiz.

İttifak kuran mesaja bile gülücük atmak dalga geçmek oyun içi siyaset değil, mobbingdir.

Zıpır Dedektif

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
Kişilere ban atarak yonlendiremezsiniz. Bize gore komik olan durum size gore normal degldir. Bu kişiden kişiye degişir. Bence oyun yönetimi olarak geçmişte yaptıgınız gibi tarafsiz kalın. Gulucuk attı diye 10 gun ban verilmez. Bakın gecmişteki mesajlara gulucuk atanda var begenmeyen de var begenende var. Siz gecmiştekilere ceza mı verdıniz.

Tarafsizlik ilkesi oyun yonetimi icin gecerli olmali rekabet adi altinda cok daha cirkin seyler yasandigi icin burada sanirim gozlerden kacan bazi seyler var. Bizler belirli bir ideoloji altinda kurulan partilerin yoneticileriyiz ve siyaset oyunu oynuyoruz suzgecten gecirilmesi gereken cok daha fazla sey var. Ban vermekle yada goz korkutucaz bu sekilde de huzuru sagliycaz diye dusundugumuz anda oyun kan kaybediyor. Tesekkurler.

İki hafta evvel yaşanan bu olaydan sonra gülme emojisi atması birisinin gayet insani bir durum değil mi hocam. Ayrıca birisi gülüyor diye kim örselenmiş şu hayatta. Bundan önce emoji attılar benim konuma diye ban atılmasını isteyen oyunculara emoji attı diye ban verilemez dendiğini anımsıyorum. Geçmişe baktım bulamadım ancak illaki hatırlayan çıkacaktır. Biraz fazla kolay bir ceza olmuş kusura bakmayın.

Zamanında bu durum yaşanmıştı kaldırın o zaman gülücük emojisini

Rekabet oluşturulurken bir tarafıda banlayarak güçsüzleştirmeye çalışmayın
İtiraz konusu açın burası ittifak kuruluş bildirim konusu daha fazla amacı dışına çıkarmayın

Atom Karınca

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
İtiraz konusu açın burası ittifak kuruluş bildirim konusu daha fazla amacı dışına çıkarmayın
Bilgem göktürk yönetime taraf imasından 1 ay forum banı.
Ek olarak kimseyi zayıflatma durumumuz yok.
Forumda sohbet edemiyor diye kimse oyunda zayıflamaz.

Emoji kaldırma durumu da yok, varlığını oyuncularla dalga geçmek üzerine kuran herkes banlanacaktır.
Bu durum/konu ilgili oyunculara tebliğ edildi.
Tebliğ edilen ve bunu yapmaya devam ederseniz en sert şekilde uyarı vereceğiz şeklinde de bilgilendirme yapıldı.

Zaten konuşulmuş ve anlaşılmış bir konuya dahil olmayınız.
@O A B İ @M-D