İVEP Yalnızdır !!! (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
İVEP, Partisini ilkeler üzerine değil , diktatörlük üzerine kurmuştur

İVEP, Partisine bir "Grup Başkanvekilini" bile atayamamaktadır.

İVEP, Aldığı radikal kararlar sonucu zirveden bir kuş misali düşmüştür.

İVEP, Yalnızlığa mahkumdur.

İVEP'i demokrasi yönetmemektedir. Rüanın kontrol ettiği Ahmet Erol yönetmektedir. Tabi buna yönetmek denirse;

İVEP, Gruplaşmaya yüz tutmuş, diktatörlükle yönetilen bir oluşumdur. Parti bile sayılmamalıdır.

İVEP'in Bir geleceği yoktur.

Aydınlık Demokrasinin bir geleceği mevcuttur.

Aydınlık Demokrasi, İlkeler üzerine kurulmuştur.

Aydınlık Demokrasi, Demokrasi üzerine kurulmuştur.

Aydınlık Demokrasi, Birlik olmak için kurulmuştur.

VE EN ÖNEMLİSİ;

Aydınlık Demokrasi, insanları kovup , ihanetle ve terbiyesizlikle suçlamaz !!

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240115_012655_BaskanOnline.jpg
    Screenshot_20240115_012655_BaskanOnline.jpg
    197.1 KB · Görüntüleme: 51

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Aynen knka aynen 😅 diktatör yanınızda şuan 😅 ayrıca grup başkan vekiliniz varmı ? Dur söyliyim HAYIR

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Aynen knka aynen 😅 diktatör yanınızda şuan 😅 ayrıca grup başkan vekiliniz varmı ? Dur söyliyim HAYIR
İlk olarak kimse sizin kankanız değil.İkinci olarak bu dönem aldığınız grup başkan vekilliğini ve seçim zaferini görmek sizin için zor olacaktır çünkü bunlara neden olan başkanlar Ayhan Güner,Agit başkan,Arda Ulaş Ateş,Rüa başkandır.Fark ettiyseniz Rüa başkanı saydım çünkü biz burda herkesin hakkı neyse onu veririz.4 isim saydım 3 isim Aydınlık Demokrasi partisinin bir üyesi.Yani demek istediğim bu seçimi unutmayın çünkü bir daha RÜAnıza bile giremez :)

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
İlk olarak kimse sizin kankanız değil.İkinci olarak bu dönem aldığınız grup başkan vekilliğini ve seçim zaferini görmek sizin için zor olacaktır çünkü bunlara neden olan başkanlar Ayhan Güner,Agit başkan,Arda Ulaş Ateş,Rüa başkandır.Fark ettiyseniz Rüa başkanı saydım çünkü biz burda herkesin hakkı neyse onu veririz.4 isim saydım 3 isim Aydınlık Demokrasi partisinin bir üyesi.Yani demek istediğim bu seçimi unutmayın çünkü bir daha RÜAnıza bile giremez :)
İsimlere bir ekleme yapacağım.Bu zaferde büyük payı olan diğer isim Mrym04 başkandır,AhmetGn başkanda aynı şekildedir artık hiç biri o diktatör partinin üyesi değildir.

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Yanlışın var doğrusunu söyliyim sana milletin değik kendi laflarını kullan Sen geçmişi bilmediğin için atmak kolay 😅 agit okuldaydı arda zaten o işlere çok bakmıyordu 😅 rüa ben ayhan vardı o yüzden geçmişi öğren öyle gel karşıma

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Yanlışın var doğrusunu söyliyim sana milletin değik kendi laflarını kullan Sen geçmişi bilmediğin için atmak kolay 😅 agit okuldaydı arda zaten o işlere çok bakmıyordu 😅 rüa ben ayhan vardı o yüzden geçmişi öğren öyle gel karşıma
Beni senden çok gördüler merak etme

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Diktatörlüğü sen zamanla görürsün 😉
Toplamda 4 partide görev yaptım sayayım.Hürriyet ve istiklâl partisinde diktatörlük yüzünden istifamı verdim.İsmini vermek istemediğim ittifakınızda bulunan bi partidende aynı şekilde kafalarının diklerine doğru yürüdüğü ve kendilerini sivil değil bir padişah zannettikleri için istifamı verdim.Şimdi sizin partinizde yenilen haklar yüzünden Arda Ulaş Ateş başkanımın hakkı yendiği için gerçek başkan Ayhan Güner’in yanında durdum.Kimsenin lafını kullandığım yok üç kuruşluk egonuzla çarpışıp ban yiyesimde hiç yok o yüzden diktatör partinizin içinde emirlerini vererek herkesi bağırtabilirsşn herkesi konuşturabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...