İvep'im de İvep'im ( Küçük fontlu vallahi bak) (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Sera

Ziyaretçi
Allahım kaosu engelliyorum bu Seraya birşeyler olmuş bu Sera bizim bildiğimiz Sera değil...

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
baştan demiştik Ayhancığım hodri meydan diye yenileceğim savaşa girmem ben artık tanımış olman gerekli :)
Ya bırak önceden de demiştim tekrardan diyorum eğitim paketi olmasa puan yapamayacak insansın gelip burada edebiyat yapıyorsun ayrıca sana yazdığım son cevap çünkü bir gün vip olayını ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorsun bir gün bize iftira atıyorsun attığın iftiralar da kanıtsız zaten 50 kişilik kemik kadro gerçeği görmüyor 3-5 kişi görüyor o da ayrı bir konu zaten iftira atacak kadar alçaldıysan sana cevap vermeye gerek yok siz burda parçalayın kendinizi bizde toplayalım üyeleri 🤪

Kafirya

eos✨
Vatandaş
Ya bırak önceden de demiştim tekrardan diyorum eğitim paketi olmasa puan yapamayacak insansın gelip burada edebiyat yapıyorsun ayrıca sana yazdığım son cevap çünkü bir gün vip olayını ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorsun bir gün bize iftira atıyorsun attığın iftiralar da kanıtsız zaten 50 kişilik kemik kadro gerçeği görmüyor 3-5 kişi görüyor o da ayrı bir konu zaten iftira atacak kadar alçaldıysan sana cevap vermeye gerek yok siz burda parçalayın kendinizi bizde toplayalım üyeleri 🤪
“iftira” adı altında olanları açıkladım atılan bir şey yok çok ifitiraysa kanıtlayın ben kanıt olmadan konuşmam çünkü :)

K

KURT 77

Ziyaretçi
Yediğim haltlardan dolayı maks 15 sene daha yaşarım muhtemelen onuda çoluk çoçukla geçiremem Queenler yalnız ölür Kurtçum.. Su yerine bira içiyorum çok gitmem akakkla
Senin daha avukat olduğunu gorucez ne demek o valla bu harbiden yaşlı kalbimi Üzer ayrıca kırmızı içme gerisi faydalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...