Yönetim kanalında konusulmaya fırsat kaldımı bir kendiniz düşünün bakalım sunucuyu kapattınızHa yönetim kanalındada haklı çıkmaya çalışıldı orası ayrı bi konu
Yönetim kanalında konusulmaya fırsat kaldımı bir kendiniz düşünün bakalım sunucuyu kapattınızHa yönetim kanalındada haklı çıkmaya çalışıldı orası ayrı bi konu
Ya bırak önceden de demiştim tekrardan diyorum eğitim paketi olmasa puan yapamayacak insansın gelip burada edebiyat yapıyorsun ayrıca sana yazdığım son cevap çünkü bir gün vip olayını ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorsun bir gün bize iftira atıyorsun attığın iftiralar da kanıtsız zaten 50 kişilik kemik kadro gerçeği görmüyor 3-5 kişi görüyor o da ayrı bir konu zaten iftira atacak kadar alçaldıysan sana cevap vermeye gerek yok siz burda parçalayın kendinizi bizde toplayalım üyeleribaştan demiştik Ayhancığım hodri meydan diye yenileceğim savaşa girmem ben artık tanımış olman gerekli![]()
Bende kaosun içinde yokum yaşlandık bu beni çok üzüyor bir yerden gireyim dedim girecek yer bulamadım istek kalmamışAllahım kaosu engelliyorum bu Seraya birşeyler olmuş bu Sera bizim bildiğimiz Sera değil...
Büyüdük Kurtçum.. Yaşlandık.. Yaş 22 yolun yarısı dante gibi ortasındayız ömrün...Bende kaosun içinde yokum yaşlandık bu beni çok üzüyor bir yerden gireyim dedim girecek yer bulamadım istek kalmamış![]()
Of sen bitmişsin be hade sen çoluk çocuğa burda gezmeBüyüdük Kurtçum.. Yaşlandık.. Yaş 22 yolun yarısı dante gibi ortasındayız ömrün...
Yediğim haltlardan dolayı maks 15 sene daha yaşarım muhtemelen onuda çoluk çoçukla geçiremem Queenler yalnız ölür Kurtçum.. Su yerine bira içiyorum çok gitmem akakklaOf sen bitmişsin be hade sen çoluk çocuğa burda gezme![]()
“iftira” adı altında olanları açıkladım atılan bir şey yok çok ifitiraysa kanıtlayın ben kanıt olmadan konuşmam çünküYa bırak önceden de demiştim tekrardan diyorum eğitim paketi olmasa puan yapamayacak insansın gelip burada edebiyat yapıyorsun ayrıca sana yazdığım son cevap çünkü bir gün vip olayını ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorsun bir gün bize iftira atıyorsun attığın iftiralar da kanıtsız zaten 50 kişilik kemik kadro gerçeği görmüyor 3-5 kişi görüyor o da ayrı bir konu zaten iftira atacak kadar alçaldıysan sana cevap vermeye gerek yok siz burda parçalayın kendinizi bizde toplayalım üyeleri![]()
Senin daha avukat olduğunu gorucez ne demek o valla bu harbiden yaşlı kalbimi Üzer ayrıca kırmızı içme gerisi faydalıYediğim haltlardan dolayı maks 15 sene daha yaşarım muhtemelen onuda çoluk çoçukla geçiremem Queenler yalnız ölür Kurtçum.. Su yerine bira içiyorum çok gitmem akakkla
Hala birşeyleri tartışmanin peşindesin beee. Benle kavga et dediğimde gelmiyorsun ama . Sarılıyorum haberin olsun“iftira” adı altında olanları açıkladım atılan bir şey yok çok ifitiraysa kanıtlayın ben kanıt olmadan konuşmam çünkü![]()
buyrun kanıtlayın ozaman böyle ağır bir ithamı“iftira” adı altında olanları açıkladım atılan bir şey yok çok ifitiraysa kanıtlayın ben kanıt olmadan konuşmam çünkü![]()
Bu ne bilir gökbörüyüDemek Eski Gökbörü 2'ye bölündü.Aga Yürek dayanmaz![]()
Sen de şikayetçiydin noldu gökbörüykenBu ne bilir gökbörüyü![]()
Sen önce Türkçe konuş sonra tartışırsın yiğidimHala birşeyleri tartışmanin peşindesin beee. Benle kavga et dediğimde gelmiyorsun ama . Sarılıyorum haberin olsun![]()
Kurt naber aslanım benim. Şimdi abin sana bir kaç direktifler vericek iyi dinle tamam mı.Sen önce Türkçe konuş sonra tartışırsın yiğidim![]()