K
KadirBey.
Ziyaretçi
Teke tek çıkalım gel dedi. Dayanamadı gittiGece gece n’oluyo kardeşim yatın uyuyun![]()

Teke tek çıkalım gel dedi. Dayanamadı gittiGece gece n’oluyo kardeşim yatın uyuyun![]()
Uyumuştur ya saat geç oldu sen de uyu artık atışmalara yarın devam edersiniz iyi gecelerTeke tek çıkalım gel dedi. Dayanamadı gitti![]()
Bak ne dicem sana dün hakaret ettiğin adamdan suan destek almaaya çalışıyorsun çok şükür hiç bu duruma düşmedim oyun basından beri kime tepkiliysem hala aynı işte biz buna duruş diyoruz da kime ne anlatıyorum pardon daha fazla prim veremem üzgünüm hayatım bb
Ağız Allah vergisidir çok şükür herkeste de var yani konuşurkende izin mi alacaklar.Ağzı olan konuşuyor biri kendini över biri polemik yaratmak için fırsat kovalar hayır demiyorlar da lafları yiyip yiyip geri gidiyoruz diye tuhaf .d
Kim kimi arkadan vurdu acabakadire bu konuda maalesef katılıyorum haklı. siyaset arkadan vurmayı yalancılığı şımarıklığı hakaret etmeyi dik duruş sergilememeyi dün söylediğini yutmayı kazanç uğruna benliğinde ne varsa feda edebilmeyi kabul eder değil mi kadircim![]()
Nerde Ayhan abinin adı geçmiş değişikmisiniz siz Banane senin Ayhan abinden ne anlatıyon sen hadi şimdi git 2 şiir yaz kendine gel seriKim kimi arkadan vurdu acaba
Burda gelip boş yere sallamayın
Daha düne kadar dostum kardeşim dediğiniz insana söylemediğiniz yapmadığınız kalmadı
İşiniz gücünüz forumda post açıp birilerini sallamak
Hatırlatmak isterim size siyaset oyunu bu
Bizi siz kovdunuz olacaklara katlanacaksınız arkadaş hadi bakalım hodri meydan çektiniz ya
Oyunda da görelim sizi ne kadar iyisiniz
Saflar değişti bunu siz kendiniz istediniz kimseye çamur atmayın
Ayhan abi dün neyse bugünde böyle biri
Asıl siz kendinize bakın nasıl değiştiniz
Değişmez kuraldır arkadaş
Bozuk karakterli kişiler sizi kontrol edemediklerinde onları tasvip etmediğinizde kendi amaçları için kullanamadıklarında sizi sevmezler hatta nefret ederler korkarlar ve sizi değersizleştirmek için gayret ederler
Aydınlık günlere…![]()
Kime salladığın belli müneccim olmaya gerek yokNerde Ayhan abinin adı geçmiş değişikmisiniz siz Banane senin Ayhan abinden ne anlatıyon sen hadi şimdi git 2 şiir yaz kendine gel seri![]()
Ne anlatıyon be ali sen ? Hepiniz gözü ne kadar kör olmuş böyleKim kimi arkadan vurdu acaba
Burda gelip boş yere sallamayın
Daha düne kadar dostum kardeşim dediğiniz insana söylemediğiniz yapmadığınız kalmadı
İşiniz gücünüz forumda post açıp birilerini sallamak
Hatırlatmak isterim size siyaset oyunu bu
Bizi siz kovdunuz olacaklara katlanacaksınız arkadaş hadi bakalım hodri meydan çektiniz ya
Oyunda da görelim sizi ne kadar iyisiniz
Saflar değişti bunu siz kendiniz istediniz kimseye çamur atmayın
Ayhan abi dün neyse bugünde böyle biri
Asıl siz kendinize bakın nasıl değiştiniz
Değişmez kuraldır arkadaş
Bozuk karakterli kişiler sizi kontrol edemediklerinde onları tasvip etmediğinizde kendi amaçları için kullanamadıklarında sizi sevmezler hatta nefret ederler korkarlar ve sizi değersizleştirmek için gayret ederler
Aydınlık günlere…![]()
aferin cuma günü karnenin yanında bende 5 pekiyi verecem sana bidaha her söylediğimi üzerinize alınmayın yarası olan gocunur hadi canımKime salladığın belli müneccim olmaya gerek yok
Şiir istersin de yazmazmıyım o kadar muhabbetimiz oldu seninle kırmam seni magarsus
Dik duran bedenimin gölgesi eğik.
Güneş ısıtmıyor, Ay gökyüzünde yetim.
Gündüzler sisli, geceler karanlık, öfkeler bir sigara içimliği!
Narkoz etkisi ciğerlerdeki nefes.
Sefalet en koyu karanlığıyla çöküyor.
Fakirlik ayrı bir dert, cehalet üstüne katmerleniyor.
Siyasi Zübük'ler, aşısı olmayan iflah olmaz virüsler.
Müslüm Gürses bir şarkısında "nefretim sevgim kadar", Orhan Gencebay "batsın bu dünya” diyor.
Yüreği olmayana nasıl vicdan aşılanır ki?
Ayhan abi , bu olup bitenleri hiç hak etmiyor!..
![]()
Ahmet abi seni severim.Ne anlatıyon be ali sen ? Hepiniz gözü ne kadar kör olmuş böyleherşeyi nasıl kendi üzerinize alıyorsunuz
Benim karnem hep 5 zatenaferin cuma günü karnenin yanında bende 5 pekiyi verecem sana bidaha her söylediğimi üzerinize alınmayın yarası olan gocunur hadi canım
Hadi hadi burada laf cambazlığı yapma banaaferin cuma günü karnenin yanında bende 5 pekiyi verecem sana bidaha her söylediğimi üzerinize alınmayın yarası olan gocunur hadi canım
Ayhan yine başlamış çarpıtmaya olaylarıAğız Allah vergisidir çok şükür herkeste de var yani konuşurkende izin mi alacaklar.
Ali bende seni severim ama gözünüzü bu köreltmeyinAhmet abi seni severim.
Yanlışa yanlışla devam ediyorsun yapma demeyecem sana artık bakalım daha ne kadar ileriye gideceksin
Bekliyorum…
Ben olaylara bizzat kendim şahidimAli bende seni severim ama gözünüzü bu köreltmeyin
değilsin gülüm değilsinBen olaylara bizzat kendim şahidim
Gözüm net her şeyi görüyor abi
Sen Çok önemlisin o yeter itibarın kaybolmasın popülerliğim düşmesinde gerekisi önemli değilAyhan yine başlamış çarpıtmaya olaylarıçok önemli kişiler değilsiniz her şeyi üstünüze alınmayın .d
Aynen Kimin Yanında Ne kadar kişi var görmüş olduk. Herşey ortada sıkıntı yok Yolumuz uzun. Vesselam.yanlışa dur dedik diye kötü ilan etmeye devam edebilirsiniz yanımızda olanlar farkında neler olup bittiğinin![]()